Bygga hus i Kungälv

Unik kulturhistoria, fantastisk natur och goda utsikter till jobb. Det erbjuder vackra, speciella och populära Kungälv.

Kommunens gynnsamma geografiska läge skapar förutsättningar för ett levande näringsliv. Kungälv utmärks av sina många småföretag men här finns även medelstora och större företag och gott om arbetstillfällen i skilda branscher. Med bara 20 kilometer till centrala Göteborg och goda kommunikationer öppnar sig en än större arbetsmarknad. Kungälv är känd inte minst för sin kexfabrik och är unik med sina fästningar Bohus och Carlsten som vittnar om en lång och spännande historia. För alla som uppskattar naturen har Kungälv mycket att erbjuda i form av bland annat naturreservat och strövområden med skog, betesmarker och sjöar att njuta av och hämta kraft från. 

Lockar gör förstås även populära samhället Marstrand som brukar kallas Sveriges seglingshuvudstad. Bebyggelsen på Marstrandsön har beskrivits som en av världens vackraste platser med Carlstens fästning tronande på berget och den historiska trästadens kvarter nedanför. Här erbjuds härligt bad- och båtliv om somrarna och vintertid är miljöerna lika andlöst vackra att vistas i. Här erbjuds också en bra service, goda kommunikationer och nybyggda moderna stadsdelar med ett nytt stort köpcentrum invigt 2019. 
 

Visningar

 • Villavisning Villa Vaxholm Söndag 16 maj 16 maj Kl. 12:00-14:00 Kungälv Arntorp 155, Kareby
 • Villavisning Villa Sandö under byggnation & till salu Söndag 16 maj 16 maj Kl. 12:00-14:00 Kungälv Källeröd 192, Kareby

Lediga tomter och hus i Kungälv

 • Nyinkommet
  Kommande
  Kommande

  Havregården - Kareby Äng

  Kareby, Kungälv
  Typ av boende: Hus, Tomt
  Tomtarea:  850 - 1 116 kvm
  Antal: 10 av 10