Vill du bli en av oss?

Är du sugen på nya utmaningar i en spännande organisation?

Då ska du söka en tjänst hos oss på A-hus och Derome och bli en i teamet!

Kunniga och engagerade medarbetare

Vi är övertygade om att kunniga och engagerade medarbetare är en av de viktigaste framgångsfaktorerna och därför arbetar vi kontinuerligt med kompetensutveckling och närvarande, engagerande ledarskap för att vi tillsammans ska bidra till vår vision.
Vi värdesätter ett hälsosamt och balanserat arbetsliv där du skapar ett öppet, positivt och inkluderande arbetsklimat tillsammans med dina kollegor. Vi arbetar för ökad mångfald och en jämn könsfördelning och ser gärna en spridning i ålder och etnisk/kulturell bakgrund hos våra medarbetare.

Med människorna växer Derome

Hos oss är medarbetarna motorn, hjärtat och hjärnan i våra verksamheter! Våra medarbetare bidrar genom hela värdekedjan med engagemang, kompetens, prestigelöshet och affärsmässighet.

Inom Derome vill vi att du utvecklas, utmanas och uppmuntras. Därför erbjuder vi ett gott arbetsklimat med kollegor och ledare som stöttar och utmanar dig, spännande och innovativa projekt och möjlighet att planera din karriär för att utvecklas både i din roll och inom koncernen.

 

Deromegruppen är Sveriges största familjeägda träindustri. Vi arbetar med att förädla träråvaran – från skog till färdigt hus. Vi utvecklar framtidens klimatsmarta boende och bidrar till en hållbar samhällsutveckling. Vi har en offensiv tillväxtstrategi och vår vision är målinriktad: Vi ska vara Sveriges ledande träindustri. För att klara det behöver vi din kompetens och ditt engagemang.

Vad jobbar våra medarbetare med?

Våra medarbetare är hjärtat, hjärnan och motorn i vår verksamhet! Här blir drömmar verklighet för våra kunder och det brinner vi som jobbar på A-hus för! Läs mer om alla de spännande jobb och möjligheter vi har.