Bygga hus i Norrköping

Norrköpings kommun har mycket att locka med. Här blandas vacker natur med unika kulturmiljöer, rik historia, en levande arbetsmarknad och det är lätt att fylla fritiden med roliga aktiviteter.

Norrköping är känd inte minst för sin långa historia som går tillbaka till 1600-talet och än i dag sätter sin prägel på staden. Med sina vapen- och textilfabriker, pappersbruk och skeppsvarv kunde Norrköping betraktas som något av ett nav i svensk industri. Den storhetsepoken har sedan länge passerat, men som ett tidstypiskt dokument återstår det stora industrilandskapet med sina bevarade gamla byggnader - i dag fyllt med massor av aktiviteter, kultur och puls. Att besöka industrilandskapet kan jämföras med att se Visbys ringmur eller ta en tur i Gamla stan i Stockholm. Här känns historiens vingslag, samtidigt som nuet fylls av shopping av hög klass, mycket sport och inspirerande kulturevenemang.

För dig som vill upptäcka bygdens många pärlor i naturen hägrar strax utanför city såväl skogar som hav, skärgård och Göta Kanal. Här lockar även en av världens största djurparker, Kolmården, med spännade upplevelser i det vildas tecken. I Norrköping finns något för alla sinnen och skulle du trots allt längta bort någon gång så landar på kommunens egna flygplats 100 plan i veckan - med möjligheter att bekvämt ta sig till bland annat populära semestermål kring Medelhavet. För att sedan återvända till kommunen där det är lätt att bli hemmakär. Slå ner dina bopålar på en välkomnande plats som andas spännande historia och sjuder av framtidsoptimism. Som erbjuder goda möjligheter till jobb och utbildning samt bra kommunikationer till destinationer i när och fjärran.
 

Vi finns även här