Bygga hus i Linköping

”En kommun där framtiden ständigt är närvarande”. Så beskriver sig Linköpings kommun och lockar med närhet och en blomstrande arbetsmarknad.

Vill du kunna ha en framgångsrik karriär utan att behöva sitta i timslånga bilköer? Vill du ha tillgång till både jobb och en brusande stadskärna inom promenadavstånd? Eller vill du hellre bo med vacker natur precis runt knuten - med ett levande city endast en kort bilresa bort? Då är Linköpings kommun i båda fallen något för dig.

Här kombineras den medelstora stadens närhet med ett blomstrande näringsliv som rymmer såväl många mindre företag inom handel som världsledande företag med högteknologisk verksamhet i den yttersta forskningsfronten. I Linköping som är en etablerad utbildningsstad med ett universitet i framkant. Här rullar redan självkörande bussar på gatorna. Här pågår en snabb utveckling och här avlöser banbrytande innovationer varandra.

Det här är kommunen som erbjuder goda jobb- och studiemöjligheter, ett rikt kultur-, idrotts- och motionsliv samt naturupplevelser som Kinda kanal, Göta Kanal och ett magnifikt eklandskap som du kan upptäcka till fots, på cykel eller i en kajak. Massor av varierande shopping, kulinariska stråk, ett levande uteliv och en spännande historia, allt samlat runt trivsamma torg och gågator, bildar den stadskärna som utsågs till Årets bästa 2018. I centrum krävs inga långa transportsträckor utan allt du söker når du med bara några få steg. Skönhet, trygghet, nytta, nöje och en stark framtidstro - i Linköping får du det bästa av alla världar.
 

Visningar i Linköping

Besök en av våra visningar i Linköpings kommun.

 • Villavisning Villa Vinga Söndag 27 september 27 september Kl. 12:00-14:00 Linköping Sätravallen Varglunden 1, Bestorp
 • Villavisning Villa Ängsgården Söndag 11 oktober 11 oktober Kl. 13:00-15:00 Linköping Mariedalsgatan 86, Linköping

Nyproduktion i närliggande områden

 • Försäljning pågår

  Stensätter

  Stensätter, Linköping
  Typ av boende: Kedjehus, Parhus
  Tomtarea:  323 - 569 kvm
  Antal: 1 av 10

Vi finns även här