Bygga hus i Motala

Östergötlands sjöstad eller Göta kanals huvudstad - det är natursköna Motalas epitet.  Här finns en ständig närhet till vatten, men också till kultur, nöjen och jobb.

Motala är kommunen som växer så det knakar. Inte konstigt med tanke på dess guldläge vid den vackra, vilda och vidunderliga Vättern - som inte bara bjuder på naturskön magi utan också alla förutsättningar för en blomstrande arbetsmarknad

Här finns ett näringsliv i snabb utveckling, en stark tradition i en teknisk avancerad tillverkningsindustri, en välutvecklad tjänstesektor, en expansiv handel och en växande turism.

Många vill besöka och allt fler väljer att flytta till denna populära kommun som har ett speciellt kännetecken. Var du än befinner dig i Motala så har du nämligen bara ett fåtal minuter till vatten - och alla de aktiviter och upplevelser som det har att erbjuda. Här finns det enorma möjligheter att bada, segla, sola, fiska och njuta av kilometerlånga sandstränder. Och är du mer av en landkrabba hägrar såväl öppna slätter som djupa skogar, många fina naturreservat och flera mil inspirerande vandringsleder och motionsspår.

Kulturlivet i kommunen är rikt med ett brett utbud av musik och teater samt flera museer. Även den idrottsintresserade har mycket att ta del av. Här, runt Vätterns rena, klara och mytomspunna vatten, finns alla förutsättningar till ett attraktivt liv och boende - i en kommun som erbjuder hög livskvalitet på alla plan.
 

Vi finns även här