Bygga hus i Enköping

Småstadsatmosfär och en levande landsbygd en dryg halvtimma från Stockholm. De korta avstånden är Enköpings största fördel. 

Det bästa med Enköping är närheten. Det har kommunens invånare slagit fast i en enkätundersökning från 2017. Här är det inte långt till god service och nöjen och flera andra städer, bland annat Stockholm, Uppsala, och Västerås ligger inom bekvämt pendlingsavstånd. Med ett blomstrande näringsliv, nya stadsdelar som växer fram och en stark tillväxt går Enköping en ljus framtid till mötes. Här finns chansen att bo såväl på landet med vacker natur runt knuten som i en småstad med charm och karaktär. Kommunen erbjuder trygga och familjevänliga bostadsområden med närhet till natur och vatten.

Enköping är känt för sina vackra prisbelönta parker och här finns även lugna promenadstråk, en fin hamn, mysiga caféer, restauranger och butiker samt spännande kulturminnen, pampiga slott och herresäten. I Enköping behöver du aldrig ha tråkigt och det finns alltid något vackert att vila ögonen på.
 

Vi finns även här