Bygga hus i Ängelholm

500 år gamla staden Ängelholm är centralorten i Ängelholms kommun, vackert belägen i nordvästra Skåne med det mesta och bästa runt knuten. 

Här har såväl vacker natur, rekreation, idrott och kultur som puls, shopping och nöje en dragningskraft.  Till Ängelholms kommun hör förutom staden Ängelholm också fem små orter, alla med sin tjusning och charm. Hjärnarp bjuder på dramatisk natur och utmärkt fiske och läget alldeles intill E6:an gör att det aldrig är långt till stadens puls. Munka-Ljungby har ett aktivt föreningsliv, många industrier och inte mindre än två golfbanor. Från ständigt växande Stövelstorp med flera idrottsföreningar och bra bussförbindelser är det lätt att pendla till Ängelholm och Helsingborg och före detta fiskelägena Magnarp och Vejbystrand lockar med sandstränder i toppklass, småbåtshamnar, friluftsbad och skolor.

Ängelholms kommun är inte bara en attraktiv kommun att bo i – utan också att arbeta i. Det visar bland annat återkommande topplaceringar i Svenskt Näringslivs ranking av kommunernas företagsklimat samt utmärkta kommunikationsmöjligheter med europavägarna E6, E4 och E20, Västkustbanan, godsstråken genom Skåne och Ängelholm samt Helsingborg Airport. Ängelholm kan erbjuda livskvalitet som är svårslagen när det gäller såväl fritid som arbete. 
 

Nyproduktion i närliggande områden

 • Försäljning pågår

  Vejby Äng

  Vejbystrand, Ängelholm
  Typ av boende: Tomt
  Tomtarea:  746 - 938 kvm
  Antal: 4 av 10

Vi finns även här