Bygga hus i Varberg

Ett fördelaktigt läge, en fantastisk natur och en stark tillväxt – det lockar allt fler till snabbt växande Varbergs kommun.

Härliga stränder, salta havsbad och ett vackert böljande skogs- och jordbrukslandskap i inlandet. Varbergs kommun är välkänd för sin fantastiska natur som bjuder på avstressande och rogivande upplevelser, bland annat med fiske och promenader med en storslagen vy. Den som vill få pulsen att slå lite snabbare kan du testa exempelvis surfing, cykling, skejting eller simning. Mycket är i rörelse i Varberg vars invånare bara blir fler och fler.

Ett perfekt läge, en underbar miljö, ett rikt och omväxlande kultur- och fritidsliv, fascinerande kulturminnen och historiska skatter, goda kommunikationer och utbildningsmöjligheter, en bra omsorg och en spännande stadsutveckling gör kommunen attraktiv för både boende, turister och företagare. Intresset är så stort att en helt ny stadsdel planeras i den mysiga och anrika innerstaden och även utanför stadskärnan pågår mycket nybyggnation. Varberg växer och utvecklas som aldrig förr, vilket skapar en stark ekonomisk tillväxt och en ljus, trygg och spännande framtid för alla som vill bo där.
 

Nyproduktion i närliggande områden

 • Försäljning pågår
  Försäljning pågår

  Smeakalles Äng

  Tvååker, Varberg
  Typ av boende: Tomt
  Tomtarea:  661 - 882 kvm
  Antal: 5 av 8
 • Försäljning pågår
  Försäljning pågår

  Sunnvära

  Väröbacka, Varberg
  Typ av boende: Tomt
  Tomtarea:
  Antal: 2 av 2

Hitta ditt drömhus

SE ALLA HUSMODELLER

Hitta lediga tomter

SE ALLA VÅRA TOMTER

Vi finns även här