Bygga hus i Kungsbacka

Saltstänkt livskvalitet med historiska pärlor och bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Det är Kungsbacka kommuns signum.

Det attraktiva läget med närhet till bland annat Göteborg och Landvetter flygplats gör att Kungsbacka växer så det knakar. För även om storstadens brus snabbt nås med väl utbyggda kommunikationer är det som Kungsbackabo lätt att snabbt längta hem igen. Här har havet, stränder och klippor en självklar dragningskraft och den vackra naturen bjuder på fantastiska, och unika, upplevelser. Till exempel den mäktiga israndsbildningen Fjärås Bräcka som reser sig 60 meter över havet och lockar med hänförande utsikt, bad, fiske och promenader. Den historiskt intresserade kan resa tillbaka i tiden genom att ta del av unika pärlor från 1800-talet – en hel bevarad bondeby och bebyggelse från det seklets badortsepok.

Tjolöholm slott är ett populärt och fascinerande utflyktsmål och historiens vingslag känns också slå under en promenad genom den charmiga stadskärnan. Här skapar gamla trähus en pittoresk atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Shopping i hög klass erbjuds även på ett prisbelönt modernt köpcentrum och en unik outlet med märkeskläder. Kungsbacka har mycket att erbjuda, även i form av god service och bra skolor – och framtiden ser ljus ut. Ta chansen och bli en del av denna blomstrande kommun som tillhör en av Sveriges starkaste tillväxt- och arbetsmarknadsregioner.

Nyproduktion i närliggande områden

 • Kommande

  Vallbyn

  Ort:Fjärås
  Kommun:Kungsbacka
  Area:Ej fastställd
  Antal kvar:Ej fastställd

  Vallbyn

  Ort:Fjärås
  Kommun:Kungsbacka
  Antal kvar:Ej fastställd
  Area:Ej fastställd
  Boende:Ej fastställd
  Kommande
  Kommande

  Vallbyn

  Ort:Fjärås
  Kommun:Kungsbacka
  Area:Ej fastställd
  Antal kvar:Ej fastställd

Hitta ditt drömhus

SE ALLA HUSMODELLER

Hitta lediga tomter

SE ALLA VÅRA TOMTER

Vi finns även här