Bygga hus i Kungsbacka

Saltstänkt livskvalitet med historiska pärlor och bekvämt pendlingsavstånd till Göteborg. Det är Kungsbacka kommuns signum.

Det attraktiva läget med närhet till bland annat Göteborg och Landvetter flygplats gör att Kungsbacka växer så det knakar. För även om storstadens brus snabbt nås med väl utbyggda kommunikationer är det som Kungsbackabo lätt att snabbt längta hem igen. Här har havet, stränder och klippor en självklar dragningskraft och den vackra naturen bjuder på fantastiska, och unika, upplevelser. Till exempel den mäktiga israndsbildningen Fjärås Bräcka som reser sig 60 meter över havet och lockar med hänförande utsikt, bad, fiske och promenader. Den historiskt intresserade kan resa tillbaka i tiden genom att ta del av unika pärlor från 1800-talet – en hel bevarad bondeby och bebyggelse från det seklets badortsepok.

Tjolöholm slott är ett populärt och fascinerande utflyktsmål och historiens vingslag känns också slå under en promenad genom den charmiga stadskärnan. Här skapar gamla trähus en pittoresk atmosfär med caféer, restauranger och butiker. Shopping i hög klass erbjuds även på ett prisbelönt modernt köpcentrum och en unik outlet med märkeskläder. Kungsbacka har mycket att erbjuda, även i form av god service och bra skolor – och framtiden ser ljus ut. Ta chansen och bli en del av denna blomstrande kommun som tillhör en av Sveriges starkaste tillväxt- och arbetsmarknadsregioner.

Nyproduktion i närliggande områden

 • Kommande

  Vallda/Lerkil

  Lerkil, Vallda, Kungsbacka
  Typ av boende: Tomt
  Tomtarea:  1 043 - 1 561 kvm
  Antal: 2 av 7
 • Till salu

  Lilla Öresjövägen

  Ubbhult, Kungsbacka
  Typ av boende: Tomt
  Tomtarea: 2000 kvm
 • Till salu

  Göteborgsvägen 417 - Kungsbacka

  Kungsbacka
  Typ av boende: Hus, Tomt
  Tomtarea: 1620 kvm
  Hustyp: Villa Anneberg

Hitta ditt drömhus

SE ALLA HUSMODELLER

Hitta lediga tomter

SE ALLA VÅRA TOMTER

Vi finns även här