Välkommen på Villavisning

Villa Vallda | Söndag 15/3 kl 12-14, Kungälv, Kareby.

Söndagen 15/3 kl 12-14 visar vi vår populära Villa Vallda i Kareby, Kungälv. Vi kommer även visa tre tomter i samma område.

Villa Vallda släpper in ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Vallda har en smart planlösning med två separata sovavdelningar, en för barnen och en för föräldrarna.

Båda husen som visas är till salu!

Varmt Välkommen!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Vallda
Län: Västra Götaland
Kommun: Kungälv
Adress: Källeröd 166, 168, Kareby
Tidpunkt: Söndag 15/3 kl 12:00-14:00

Kontakt

Nina Berg
Trähussäljare
Håkan Engsfelt
Trähussäljare

Villa Vallda

Ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Vallda har en smart planlösning med två separata sovavdelningar, en för barnen och en för föräldrarna.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.