Välkommen på villavisning!

Villavisning | Kundanpassat Villa Nolvik | Sön 22/8 kl. 12-14 | Sjöbo

Varmt välkommen på villavisning av ett Kundanpassat Villa Nolvik i Sjöbo på söndag 22 augusti mellan kl. 12-14. Husmodellen med sina välplanerade kvadratmeter är smart fördelade på ett plan.

 

Kom och prata husbyggnation med din lokala trähussäljare. 

 

Föranmälan krävs! I bokningsbekräftelsen får du en QR-kod som du visar upp för säljaren på plats, det räcker att du visar upp den från din telefon.
ANMÄL DIG TILL VISNINGEN HÄR

 

Visningsfakta

Visningstyp:Villavisning
Husmodell:Kundanpassat Villa Nolvik
Län:Skåne
Kommun:Sjöbo
Adress:Blåklockevägen 13
Tidpunkt:Söndag 22/8 kl 12:00-14:00

Kontakt

Victoria Starå
Trähussäljare

Kontakt

Victoria Starå
Trähussäljare

Villa Nolvik

Trots den lilla boarean finns det bra med förvaring, tre sovrum och två badrum i huset.

De två helglasade altandörrarna i köket och vardagsrummet ger härligt ljusinsläpp och dessutom har du direkt tillgång till en mysig uteplats där många sommarkvällar kan spenderas med nära och kära. Välj till ryggåstak i vardagsrummet för att skapa en lyxigare känsla med mycket rymd. Denna villa lämpar sig på många olika tomter. 

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.