Visningshus på Husknuten!

Villa Anneberg & Villa Kobbskär | Husknuten | Välkommen hit!

OBS! Husknuten har avvikande öppettider just nu, läs mer på husknuten.se. Välkomna att kontakta våra trähussäljare för att boka en privat tid.


Välkommen till Husknuten. Här finner ni två av våra mest populära husmodeller. Villa Anneberg är ett klassiskt 2-planshus med romantisk, modern design och en härlig trädgård. Huset som visas är 164 kvm och har en vacker glasveranda i anslutning till köket.

 

Villa Kobbskär är ett genomtänkt hus med rymd och mysfaktor på ett plan. En härlig entréveranda välkomnar besökaren och med sina 127 kvm känns huset rymligt för både barnfamiljer och par.

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp:Villavisning
Husmodell:Villa Anneberg
Län:Västra Götaland
Kommun:Göteborg
Adress:Frölunda smedjegata 4, V. Frölunda
Öppettider:

Måndag 12-19
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-17
Fredag/Lördag: Stängt

Söndag 12-15 

För aktuella/avvikande öppettider se Husknuten.

Kontakt

Glenn Hellrand
Trähussäljare Kontorsansvarig
Lasse Kinnunen
Trähussäljare

Kontakt

Glenn Hellrand
Trähussäljare Kontorsansvarig
Lasse Kinnunen
Trähussäljare

Villa Anneberg

Det klassiska svenska trähuset med inbjudande, varm karaktär där du verkligen kan känna dig som hemma

Villa Anneberg välkomnar dig med en rymlig och karaktäristisk entréveranda, där det finns utrymme för avkoppling.  I den rymliga entrén bjuds du in till en öppen planlösning där kök, matplats och vardagsrum ligger i fil med plats för att umgås.  Här finns många tilltalande val och lösningar. Väljer du att addera det lilla extra till ditt hus, så rekommenderar vi varmt en glasveranda på baksidan. Den skapar en ljus och inbjudande matplats och med glasverandan tillkommer en balkong där ni kan avnjuta en god bok samtidigt som ni har uppsikt över lekande barn i trädgården.

 

Villa Anneberg finns som visningshus i Västra Frölunda.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder