Bygga hus i Nyköping

Vid kusten en timma söder om Stockholm och ett fåtal minuter från Stockholm Skavsta flygplats hittar vi Nyköping. Nyköpings kommun har bra läge med närhet till det mesta. 

Nyköpings kommun växer – mest i landet. De senaste tio åren är det just här som det byggts flest bostäder i hela Sverige och många fler är på väg. Ett bevis på att många tycker att Nyköping är attraktivt att såväl jobba som bo och leva i. Det gynnsamma läget, ett gott företagsklimat och en närhet till det mesta i kombination med goda pendlingsmöjligheter till arbetsmarknader i Stockholm, Norrköping och Linköping gör att möjligheterna till arbete är mycket goda. Vidare erbjuder kommunen närmare 45 förskolor, ett 30-tal grundskolor och ett 10-tal gymnasieskolor samt ett flertal alternativ inom vuxenutbildning. Möjligheterna till en rik och aktiv fritid är stora och aldrig långt borta.

– Det bästa med Nyköping är att man kan promenera rakt in i kulturen, till restauranger och bibliotek – allt ligger så nära, säger en nyinflyttad invånare i ett reportage på kommunens hemsida.
I Nyköping som är en av Sveriges äldsta städer finns många spår av gamla tider i form av till exempel fornlämningar och slott. Dessutom lockar en vacker natur med upplevelser i det fria.
 

Visningar i Nyköping

Besök en av våra visningar i Nyköping kommun.

 • Tomtvisning Söndag 23 maj 23 maj Kl. 12:00-14:00 Nyköping Uddbacken, Nyköping

Nyproduktion i närliggande områden

 • Försäljning pågår
  Försäljning pågår

  Brannebol

  Brannebol, Nyköping
  Typ av boende: Hus
  Tomtarea:  1 231 - 2 516 kvm
  Antal: 4 av 9
 • Försäljning pågår
  Försäljning pågår

  Fyrbyvägen

  Råby, Nyköping
  Typ av boende: Hus, Tomt
  Tomtarea:  1 139 - 1 231 kvm
  Antal: 2 av 2

Vi som jobbar här

Mats Björninen
Trähussäljare

Vi finns även här