Husvisaren - Se ditt framtida hem i en ny dimension

Placera ett Favorithem på din tomt och upplev huset på plats, både interiört och exteriört.

Visst vore det fantastiskt att uppleva ditt hem på plats innan du byggt det!

- I vilket väderstreck skall huset placeras för attt få bästa sol- och utsiktsläge?

- Hur blir vyn från köksfönstret eller vardagsrummet? 

Med vår egenutvecklade AR-app finns nu möjligheten att få reda på detta innan du byggt ditt hus. Börja med att ladda ner A-hus AR-app "Husvisaren" från App Store eller Google Play.

 

 

google-play-logo.jpg   App_Store_Logo.jpg

 

Om appen

AR står för augumented reality (förstärkt verklighet) och innebär att du kommer kunna placera ut samtliga av våra Favorithem på din tomt och se huset i verklig storlek (skala 1:1). Du kan även scanna husets planlösning direkt i vår katalog och få upp huset som ett litet dockhus i skala 1:100. Slutligen kan du få en guidad tur genom hela huset när du sitter i soffan.

 

Placera huset på tomten

Med denna funktion kan du placera ut ditt hus på din tomt och se det i verklig storlek (skala 1:1). Kliv in i huset, gå runt i de olika rummen och se hur utsikten kommer att bli!


Scanna husets planlösning i vår katalog

Få upp huset som ett litet dockhus i skala 1:100. Därifrån kan du lyfta på tak och eventuella våningsplan för att kunna se huset planlösning i 3D.

 

Se huset som en 3D-modell direkt på din skärm

Plocka av tak och eventuella våningsplan för att se husets planlösning. Genom att trycka på play-knappen kan du få en guidad tur genom hela huset och du kan lugnt och stilla luta dig tillbaka i soffan och njuta av husvisningen.

Så här gör du

Kort instruktionsfilm om hur du använder vår AR-app Husvisaren. Appen är gratis och finns i både App Store och Google Play.

  1. Ladda ner till din telefon.
  2. Starta appen.
  3. Välj ett hus.

Lycka till!

AR-appen | Husvisaren

Bilder