Välkommen på villavisning!

Villa Sandö | Lördag 14/3 kl 13-15, Linköping, Rappestad.

Välkommen att besöka ett kundanpassat Villa Sandö!

Villa Sandö är ett vinkelhus där alla i familjen, stor som liten, har sin favoritplats. Du möts utav en skyddad entré som direkt ger ett hemtrevligt intryck. I ena vinkeln hittar du två sovrum, allrum och badrum. Denna vinkel passar perfekt som barn- och ungdomsavdelning. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med utgång till en solig uteplats. Känn dig som hemma i villa Sandö!

Tag chansen att uppleva ett A-hus i verkligheten!
Området förmedlas av Magnussons Fastighetsmäkleri.

 

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Sandö
Län: Östergötland
Kommun: Linköping
Adress: Arntorp, 59047 Vikingstad
Tidpunkt: Lördag 14/3 kl 13:00-15:00

Kontakt

Ulf Stenberg
Trähussäljare

Villa Sandö

Välkommen till villa Sandö. Villa Sandö är ett vinkelhus där alla i familjen, stor som liten, har sin favoritplats. Du möts utav en skyddad entré som direkt ger ett hemtrevligt intryck. I ena vinkeln hittar du två sovrum, allrum och badrum. Denna vinkel passar perfekt som barn- och ungdomsavdelning. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med utgång till en solig uteplats. Känn dig som hemma i villa Sandö!

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.