Välkommen på villavisning!

Villa Sandö | Söndag 15/3 kl 12-14, Kungsbacka, Onsala, Viken.

Välkommen att besöka vårt visningshus Villa Sandö  i Viken, Onsala.

Kom och upplev detta rymliga enplanshus i vinkel där alla i familjen, stor som liten, har sin favoritplats. Visningshuset är inrett med omsorgsfullt valda färger, material och möbler.

Kom och mingla med oss, kika på huset och prata med våra kunninga trähussäljare. 

 

Varmt Välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Sandö
Län: Halland
Kommun: Kungsbacka
Adress: Häcklehagsvägen 212, Onsala
Tidpunkt: Söndag 15/3 kl 12:00-14:00

Kontakt

Magnus Berndtsson
Trähussäljare

Villa Sandö

Välkommen till villa Sandö. Villa Sandö är ett vinkelhus där alla i familjen, stor som liten, har sin favoritplats. Du möts utav en skyddad entré som direkt ger ett hemtrevligt intryck. I ena vinkeln hittar du två sovrum, allrum och badrum. Denna vinkel passar perfekt som barn- och ungdomsavdelning. Vardagsrummet och köket har en öppen planlösning med utgång till en solig uteplats. Känn dig som hemma i villa Sandö!

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.