Välkommen på villavisning!

Villa Vinga | Söndag 15/3 kl 13-15, Kumla. Föranmälan krävs!

På söndagen 15/3 visar vi våra fina tomter i Smedstorp, i norra delen av Kumla. I detta attraktiva område visar vi ett kundanpassat Villa Vinga. 

Föranmälan krävs. Kontakta våra trähussäljare Sören Alm tel. 0709-29 93 92, mail. soren.alm@a-hus.se eller Otto Alm tel. 076-816 12 13, mail. otto.alm@a-hus.se.

Börja din husresa med oss!
Varmt välkommen!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Vinga
Län: Örebro
Kommun: Kumla
Adress: Smedstorpsvägen 22, Kumla. Föranmälan krävs!
Tidpunkt: Söndag 15/3 kl 13:00-15:00

Kontakt

Otto Alm
Trähussäljare
Sören Alm
Trähussäljare

Villa Vinga

Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset. De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en välutnyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.