Välkommen på villavisning!

Villa Vinga | Lördag 14/3 kl 13-15, Karlstad.

Lördagen 14/3  kl 13-15 visar vi Villa Vinga i Karlstad.

Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset.
De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en välutnyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar.
Tag chansen att se och uppleva ett A-hus i verkligheten!

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Vinga
Län: Värmland
Kommun: Karlstad
Adress: Herrön 602
Tidpunkt: Lördag 14/3 kl 13:00-15:00

Kontakt

Erik Seppänen
Trähussäljare

Villa Vinga

Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset. De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en välutnyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.