Visningshus på Husknuten!

Villa Anneberg & Villa Kobbskär | Söndag 5/4 kl 12-15 på Husknuten

Söndag den 5/4 kl 12-15 öppnar vi upp våra visningshus på Husknuten. Denna dag bemannar Uddevallakontoret Husknuten.

Villa Anneberg är ett klassiskt 2-planshus med romantisk, modern design och en härlig trädgård. Huset som visas är 164 kvm och har en vacker glasveranda i anslutning till köket.

Villa Kobbskär är ett genomtänkt hus med rymd och mysfaktor på ett plan. En härlig entréveranda välkomnar besökaren och med sina 127 kvm känns huset rymligt för både barnfamiljer och par.

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Anneberg
Län: Västra Götaland
Kommun: Göteborg
Adress:  Frölunda smedjegata 4, Västra Frölunda
Tidpunkt: Söndag 5/4 kl 12:00-15:00

Kontakt

Anette Hansson
Trähussäljare
Krister Svensson
Trähussäljare

Villa Anneberg

Välkommen till en av våra storsäljare! Villa Anneberg är ett av våra populäraste hus och här kan du verkligen känna dig som hemma. Väljer du att addera det lilla extra till ditt hus, så rekommenderar vi varmt en glasveranda på baksidan. Den skapar en ljus och inbjudande matplats och en välkomnande entréveranda kan avnjuta en god bok samtidigt som ni har uppsikt över lekande barn i trädgården.

Villa Anneberg finns som visningshus i Västra Frölunda.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.