Välkommen på sommarvisning!

Villa Nolvik | Söndag 8/8 kl. 14-16 | Tvååker, Varberg

Du är varmt välkommen på söndag 8/8 till vår sommarvisning av Villa Nolvik mellan kl. 14-16.  Passa på och kom förbi efter en härlig sommardag vid havet och besök vårt nya visningshus i Varberg . Visningshuset ligger vackert beläget i vårt område Smeakalles Äng - där det även finns lediga tomter till salu. 

 

TIPS: Husmodellen Villa Nolvik med sina välplanerade kvadratmeter på ett plan, är det perfekta framtida fritidshuset.

 

Föranmälan krävs! I bokningsbekräftelsen får du en QR-kod som du visar upp för säljaren på plats, det räcker att du visar upp den från din telefon.
ANMÄL DIG TILL VISNINGEN HÄR

Visningsfakta

Visningstyp:Villavisning
Husmodell:Villa Nolvik
Län:Halland
Kommun:Varberg
Adress:Värabjärsvägen 31, Tvååker
Tidpunkt:Söndag 8/8 kl 14:00-16:00

Kontakt

Henrik Olsson
Trähussäljare

Kontakt

Henrik Olsson
Trähussäljare

Smeakalles Äng

Varbergs mest expansiva och natursköna område.

På Smeakalles Äng är vårt mål att du ska få ett hem där ni verkligen kommer att trivas och leva länge i. Vi är i slutfasen av uppbyggnaden av området och vi vill ha er hjälp att färdigställa det! Tänk dig en framtid med barn som leker tillsammans på områdets lekplats, det är full aktivitet med samåkning till fotbollsträningen toppat med en god grannsamverkan som redan idag växt sig starkt. Varför inte mötas upp för en cykeltur på kvällen bort till Strömma Farmlodge på 15 min, för en konsert med Linnéa Henriksson eller Anna Ternheim? Här bor idag en blandad skara familjebildare och familjeminskare som har valt att bygga ett tryggt hem!

 

Bland Hallands bokskogar och nära Kattegatts böljor ligger sköna Tvååker och Smeakalles Äng. I denna lantliga idyll uppför vi ett mysigt villaområde med våra Favorithem.

 

Området erbjuder stora möjligheter att berika ditt vardagsliv med fritidsaktiviteter i skogen eller en cykeltur till stranden för ett dopp i havet. Tvååker är en tätort i Varbergs kommun, en av Sveriges mest expansiva kommuner. I Tvååker finns det mesta du behöver i vardagen. Smeakalles Äng ligger på gångavstånd till Bosgårdskolan F-9, gymnasieskola samt vårdcentral, affärer och bank.

 

UTANFÖR VARBERG MEN ÄNDÅ SÅ NÄRA.
Om större utbud önskas för en dag ligger Varberg endast 13 km bort. Här ligger havet, en myllrande stadskärna och ett aktivt liv runt hörnet. Under sommarhalvåret lockas turister från hela Sverige hit för att ta del av sol, bad och surf. 

 

TVÅÅKER EXPANDERAR MERA!
Ny förskola
Om- och tillbyggnad av Bosgårdsskolan F-9
Centralparken med en ny lekplats

 

VAD INGÅR I HUSEN?
Husen är välutrustade, utöver A-hus normalt höga standard ingår parkett, massiva innerdörrar, Marbodalkök med utdragslådor, rostfria vitvaror, kakel, klinker i wc, dusch, bad, klädvård, entré samt duschväggar, spegelkommod etc.etc.

 

Ditt nya hem kommer att produceras i A-hus varma, torra lokaler knappt 7 mil bort - snacka om närproducerat!

 

Varmt välkomna att kontakta oss för mer information!

Villa Nolvik

Trots den lilla boarean finns det bra med förvaring, tre sovrum och två badrum i huset.

De två helglasade altandörrarna i köket och vardagsrummet ger härligt ljusinsläpp och dessutom har du direkt tillgång till en mysig uteplats där många sommarkvällar kan spenderas med nära och kära. Välj till ryggåstak i vardagsrummet för att skapa en lyxigare känsla med mycket rymd. Denna villa lämpar sig på många olika tomter. 

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.