Välkommen på villavisning!

Villa Vallda | Ring för personlig visning

Välkommen att besöka vårt nya visningshus Villa Vallda på våra härliga tomter på Smeakalles Äng i Tvååker. Ring för personlig visning så kan du få en privat rundvandring i huset tillsammans med vår kunniga auktoriserade trähussäljare.

Kom och upplev detta smarta och välplanerade enplanshus där alla i familjen, stor som liten, har sin favoritplats. Visningshuset är inrett med omsorgsfullt valda färger, material och möbler.

Upplev ett A-hus i verkligheten.
Varmt välkommen!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Vallda
Län: Halland
Kommun: Varberg
Adress: Värabjärsvägen 21
Öppettider: 

Ring för personlig visning

Kontakt

Henrik Olsson
Trähussäljare

Villa Vallda

Ljuset från det stora fönsterpartiet i vardagsrummet möter dig direkt när du kliver in i entrén. Vallda har en smart planlösning med två separata sovavdelningar, en för barnen och en för föräldrarna.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder