Välkommen på villavisning!

Villa Vinga | Lindbacken | Uppsala | Ring för personlig visning

Kom och upplev Villa Vinga som är ett hus med spännande lösningar med vinklar och vrår. När man kliver in i huset möts man av ljuset från de stora härliga fönstren som sträcker sig från golv ända upp i nock.

I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss! Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen om att skapa den perfekta stadsdelen för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verkligehet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd som skolor, mataffär, närhet till köpcentra och kollektivtrafik.  

Ta chansen att uppleva ett A-hus i verkligheten! Ring för personlig visning!

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp:Villavisning
Husmodell:Villa Vinga
Län:Uppsala
Kommun:Uppsala
Adress:Svanmossvägen 7, Uppsala
Öppettider:

Ring för personlig visning

Kontakt

Anton Törne
Trähussäljare
Peter Björck
Trähussäljare

Kontakt

Anton Törne
Trähussäljare
Peter Björck
Trähussäljare

Lindbacken

I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken, strax öster om Uppsala, har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss!

Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen om att skapa den perfekta stadsdelen för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verkligehet.

 

Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd. Centralt vid Skogstorpsparken ligger en ny skola från FK till Åk5, det finns 4 förskolor i området och en fin lekpark både för de små och stora barnen. ICA Lindbacken står för områdets lokala service och har generösa öppettider och på fredagar en populär skaldjursbar. Möjligheten till storhandling ligger bara 5 minuter bort med bil, Gränby Köpstad.

 

Kommunikationerna i Lindbacken är goda. Bussarna går var 15:e minut till Uppsala och resan tar endast 20 min. Vill man åka till Stockholm tar man tåget från Uppsala central. Uppsala nås med bil på 5 minuter. Det finns också en belyst cykelväg hela vägen till Uppsala City via Gallerian i Gränsbystaden.

 

Vi har sålt hem i Lindbacken sedan 2014 och området ligger oss varmt om hjärtat. Vi har sett Lindbacken växa fram till ett fantastiskt område att bo i. Om ni går i hustankar så kan vi kan hjälpa er hitta det bästa läget och husmodellen för just er i Lindbacken. Välj en av våra byggklara tomter eller kika fritt bland de lediga tomterna i området, vi hjälper er hitta rätt. 

 

Vi har ett visningshus på området, Villa Vinga, ring för personlig visning! 

 

Vi kan fortfarande erbjuda tomter i området, låter detta intressant kan ni vända er direkt till våra trähussäljare för mer information! 

 

Villa Vinga

Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset.

De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en väl nyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar. Vardagsrum, kök och matplats utgör tillsammans en stor och öppen yta som får ljus från tre vädersträck. Stor rymd med fantastiska glaspartier förstärker känslan av luftighet. 

Vill du att huset även skall ha ett extra allrum för lek och stoj och en praktisk och stor groventré med bra avhängningsyta kolla in Villa Nidingen,  ser till utsidan likadant ut fast 15kvm större. 

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder