Välkommen på villavisning!

Villa Vinga | Lindbacken | Uppsala | Ring för personlig visning

Kom och upplev Villa Vinga som är ett hus med spännande lösningar med vinklar och vrår. När man kliver in i huset möts man av ljuset från de stora härliga fönstren som sträcker sig från golv ända upp i nock.

I Uppsalas mysigaste stadsdel, Lindbacken har du möjlighet att bygga ditt drömhus tillsammans med oss! Området Lindbacken har blivit ett av Uppsalas mest omtyckta och här bor nu över 1 500 personer. Visionen om att skapa den perfekta stadsdelen för barnfamiljer där det är tryggt att bo och kompisarna är många är nu verkligehet. Här får familjen ett praktiskt liv med allt på nära avstånd som skolor, mataffär, närhet till köpcentra och kollektivtrafik.  

Ta chansen att uppleva ett A-hus i verkligheten! Ring för personlig visning!

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Vinga
Län: Uppsala
Kommun: Uppsala
Adress: Svanmossvägen 7
Öppettider: 

Ring för personlig visning

Kontakt

Anton Törne
Trähussäljare
Peter Björck
Trähussäljare

Lindbacken

Vi har många fina tomter i omtyckta Lindbacken, Uppsala.

Villa Vinga

Spännande lösningar med kul vinklar och vrår som gör att huset välkomnar ljuset. De vinklade väggarna resulterar i en skiftande och intressant fasad. När man stiger in upptäcker man en välutnyttjad och fungerande boyta som tar till vara på husets karakteristiska vinklar.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder