Välkommen på Villavisning!

Villa Sjötorp | Onsdag 4/3 kl 16-18. 6 visningshus på Västkusten!

Vi har fått möjligheten att ha Villa Sjötorp som visningshus i Ulricehamn under en tid! Villa Sjötorp är ett kvadratsmart hus som passar lika bra gavelställt på den smala tomten som med långsidan mot gatan eller trädgården. Här ligger köket praktiskt i en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett härligt stort rum där hela familjen kan umgås.

Kom och upplev ett A-hus i verkligheten och prata med våra kunniga trähussäljare.

Varmt välkommen!
Hälsar Lotta och Martin

Visningsfakta

Visningstyp: Villavisning
Husmodell: Villa Sjötorp
Län: Västra Götaland
Kommun: Ulricehamn
Adress: Ädelgransgatan 4
Tidpunkt: Onsdag 4/3 kl 16:00-18:00

Kontakt

Martin Otin
Trähussäljare
Charlotta Otin
Trähussäljare

Villa Sjötorp

Villan passar lika bra gavelställt på den smala tomten som med långsidan mot gatan eller trädgården. Här ligger köket praktiskt i en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett härligt stort rum där hela familjen kan umgås. Väljer du att addera det lilla extra till ditt hus, så rekommenderar vi varmt en inbjudande entréveranda.

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder