Villavisning Villa Aspudden | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Smeakalles äng, Tvååker
Kommun:
Varberg
Adress:
Värabjärsvägen 20, Tvååker
Tidpunkt:
Söndag 20/1 13-15

Välkommen på visning

VILLA ASPUDDEN + SJÖTORP | Söndag 20/1 kl 13-15

Kom och se Villa Aspudden. Huset är till salu och kan bli ditt! Vi visar även ett Villa Sjötorp som är under uppbyggnad. Även detta nya hem är till salu! Ta chansen och upplev två härliga villor under en och samma visning.

Villa Aspudden
117 välplanerade kvadratmeter och ”mycket hus för pengarna” kännetecknar Villa Aspudden. Fyra sovrum, vardagsrum med ryggåstak och höga fönster samt både ett badrum och separat WC/dusch ryms på denna yta. Den soliga uteplatsen når du från det ljusa vardagsrummet. 

Villa Sjötorp
Välkommen till kvadratsmarta villa Sjötorp. Villan passar lika bra gavelställt på den smala tomten som med långsidan mot gatan eller trädgården. Här ligger köket praktiskt i en öppen planlösning mot vardagsrummet, ett härligt stort rum där hela familjen kan umgås. Väljer du att addera det lilla extra till ditt hus, så rekommenderar vi varmt en inbjudande entréveranda.

Om området
Bland Hallands bokskogar och nära Kattegatts böljor ligger Tvååker och det nya bostadsområdet Smeakalles Äng. Området erbjuder stora möjligheter till att berika sitt vardagsliv med fritidsaktiviteter i skogen eller en tur till stranden för ett dopp i havet. Inom gångavstånd ligger vårdcentral, affärer, bank, skolor F-9 och även gymnasieskola.

Tvååker ligger ca 10 km söder om centrala Varberg och ca 5 km från salta havsbad. Dessutom bor man nära till kommunikationer till hela världen! Vad sägs om att nå centrala Köpenhamn på ca 2 timmar, Göteborg och Landvetter flygplats under en timma?

Ni kan läsa mer om området och läsa vår tomtbroschyr här >>

Varmt välkomna!

 

Länkar
Smeakalles Äng
Henrik Olsson
Trähussäljare
0340-66 64 02
Karta över området
Hustyp som visas
  • Villa Aspudden
    117 välplanerade kvadratmeter och ”mycket hus för pengarna” kännetecknar villa Aspudden.
Mer information om tomten
  • Familjevänligt område i Tvååker Bo nära salta bad, vackra bokskogar och annat som gör livet gott. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen