Visningshus på Husknuten

Villa Anneberg & Villa Kobbskär | Husknuten | Välkommen hit!

OBS! Husknuten har avvikande öppettider just nu, läs mer på husknuten.se. Välkomna att kontakta våra trähussäljare för att boka en privat tid.


Välkommen till Husknuten. Här finner ni två av våra mest populära husmodeller. Villa Kobbskär är ett genomtänkt hus med rymd och mysfaktor på ett plan. En härlig entréveranda välkomnar besökaren och med sina 127 kvm känns huset rymligt för både barnfamiljer och par.

 

Villa Anneberg är ett klassiskt 2-planshus med romantisk, modern design och en härlig trädgård. Huset som visas är 164 kvm och har en vacker glasveranda i anslutning till köket.

Varmt välkomna!

Visningsfakta

Visningstyp:Villavisning
Husmodell:Villa Kobbskär
Län:Västra Götaland
Kommun:Göteborg
Adress:Frölunda smedjegata 4, V. Frölunda
Öppettider:

Måndag 12-19
Tisdag 12-18
Onsdag 12-18
Torsdag 12-17
Fredag/Lördag: Stängt
Söndag 12-15 

För aktuella/avvikande öppettider se Husknuten.

Kontakt

Glenn Hellrand
Trähussäljare Kontorsansvarig
Lasse Kinnunen
Trähussäljare

Kontakt

Glenn Hellrand
Trähussäljare Kontorsansvarig
Lasse Kinnunen
Trähussäljare

Villa Kobbskär

Här möts du av en välkomnande veranda där det finns plats för både hänggunga och blomkrukor.

Förutom denna mysfaktor, så får du vid regn och rusk en skyddad entré. En vacker pardörr leder in i huset som tar emot i den över 50 kvadratmeter stora sammanhängade ytan för kök/matplats, vardagsrum och entré.  Här skapar ryggåstaket härlig rymd och tillsammans med det stora helglasade fönsterpartiet som vetter ut mot trädgårdssidan, ökar känslan av en luftig planlösning.

 

Favorithem - Våra mest omtyckta husmodeller

Våra Favorithem har fasta planlösningar och ett noga utvalt materialsortiment från kända varumärken, men som samtidigt är tillräckligt stort så att du kan sätta din personliga prägel på huset. Allt för att kunna erbjuda dig hus med hög kvalitet, till ett fördelaktigt pris. Ett hus som finns i konceptet Favorithem går även att uppgradera till det fullskaliga konceptet Kärleksfulla hem, där du kan göra personliga anpassningar i planlösningar och välja bland ännu fler materialval. Din säljare hjälper dig att välja det koncept som passar dina önskemål och behov bäst.

Bilder