Björlanda | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Kronängen
Kommun:
Göteborg

Nytt områdesprojekt i Kronängen

PÅ GÅNG: 5 tomter i ett expansivt område i Björlanda

A-hus har förvärvat 5 tomter i Kronängen i Björlanda. Vi har inlett ett projekt för att optimera varje tomt enligt nytagen detaljplan. Vi designar även ett helt nytt 1,5-pans hus som kommer erbjudas intresserade köpare.

För att få kontinuerlig information om projekt och anmäla dig till intresselistan som köpare, klicka här.

Områdesfakta

Tomterna ligger mitt emot Zenith Gården (fotboll) och inom gångavstånd finns förskola, idrottshall, Trulsegårdsskolan och Skra Bro pendelstation för kollektivtrafik (Svart Express till centrala Göteborg). Du kan också ta cykeln ut till Björlanda Strand med en stor hamn för fritidsbåtar och havsbad.

Stora investeringar görs i hela området runt Skra Bro vilket gör området än mer attraktivt att flytta till. 

DETTA HAR HÄNT

Under våren 2019 har vatten- och avloppsanslutningar anlagts och bygglov har beviljats för samtliga fem hus. Vi förbereder nu det sista inför säljstart, vilken beräknas ske till hösten 2019.

SÅ VAD HÄNDER NU?

  • Sammanställning av projekteringskostnader för områdesprojektet fortsätter och närmar sig färdigt.
  • Presentation av en kostnadskalkyl för varje tomt med ett förutbestämt 1,5-planshus tas fram. Denna kalkyl kan sedan användas till första mötet med er bank om lånelöfte.
  • Vi kommer att erbjuda bokade tomtvisningar på området, tillsammans med representanter för A-hus, i samband med säljstart hösten 2019.


bygg-och-designa-online.jpg

Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen