Solhöjden visningshus | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Solhöjden
Kommun:
Sigtuna
Adress:
Nybodavägen, Steningehöjden, Sigtuna
Areal:
182 kvm
Pris:
7 150 000 kr
VA:
Ingår

Välkommen till Solhöjden

Vårt visningshus VILLA VAXHOLM - TILL SALU!

Villa Vaxholm är en rymlig 2-plansvilla i svensk New England-känsla. Med en boyta på totalt 182 kvm erbjuder Villa Vaxholm stora ytor och många sovrum med plats för både familj och släkt. Dessutom en fantastisk öppen glasveranda som man möter så snart man stiger in genom dörren. Visningshuset är inrett med omsorgsfullt valda färger, material och möbler av inredare Hanna Rydman.

HUSET ÄR TILL SALU OCH KAN BLI DITT!

Omgivningen

Här bor du med känslan av att bo på landet, men ändå centralt. Med naturen som granne tar du dig enkelt ut på en härlig promenad eller löparrunda. Området gränsar till Rävsta naturreservat och Rävsta Ridcenter som är riktiga oaser för den som gillar att lufsa runt i skog och mark. På promenadavstånd finns Steninge Slottsby med Stenladan där du kan ta en fika eller äta en bit mat för att sedan gå vidare till Steningebadet och ta ett dopp.

Barnomsorg & kommunikation

Solhöjden är perfekt för barnfamiljer, då det finns både förskola och F-6 skola i närheten. När det gäller kommunikationer så går bussarna ofta till och från pendeltågstationen mot Stockholm och Arlanda Flygplats når du snabbt och enkelt med buss.

LÄS MER OM SOLHÖJDEN HÄR >>


Upplev ett A-hus i verkligheten.
Varmt välkommen!

 

RUNDVANDRING I VILLA VAXHOLM
Besök villa Vaxholm när det passar dig >>

Du navigerar dig framåt genom att klicka på de vita cirklarna med vänster musknapp alt. piltangenterna. Håll nere samma knapp och du kan vrida dig 360 grader åt alla håll. Använder du en surfplatta/mobiltelefon så funkar det på samma sätt, genom att klicka på de vita cirklarna. Enda skillnaden är att man nu använder sitt eget finger för att ”klicka”. Välkommen in!

Stockholm
08-55 55 42 80
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen