Fullersta | A-hus
Hoppa till innehållet
Villa Äpplevik
Område:
Fullersta
Kommun:
Huddinge
Adress:
Källbrinksvägen 29 A & B
Areal:
(A) 898 kvm, (B) 909 kvm
Pris:
3 050 000 kr per tomt
VA:
Kommunalt (ej med i tomtpris)

Bygg ditt nya hem i Fullersta

Två härliga tomter

A-hus kan erbjuda två nya tomter i Fullersta, Huddinge. Här har du möjlighet att bygga ditt nya hem med härlig altan i söderläge. På dessa bergstomter kan du också skapa många insynsskyddade platser.

Fullersta är ett populärt område som ligger lugnt och barnvänligt med mestadels villor och radhus. I Fullersta bor ni både centralt med gångavstånd till Huddinge C och naturnära med Källbrink IP och Gömmaren där det finns bl.a badplats, motionsspår och idrottsanläggningar.

Inom området finns flera förskolor och skolor, Källbrinksskolan/Skogskällan med klasser från åk F-9 samt Stenmoskolan med klasser från åk F-3. Förskolor i närheten är Örtagårdens förskola och Fullersta förskola.
För de högre åldrarna så ligger både Sjödalsgymnasiet och Sågbäcksgymnasiet på nära avstånd.

Huddinge centrum är ett levande utomhuscentrum som ligger på gång- cykelavstånd. Här finns ett brett utbud av livsmedelsaffärer, postservice, banker, restauranger och detaljhandel.

Goda kommunikationer med buss både till Huddinge C och Fruängen. Från Huddinge C finns anslutande pendeltåg som tar cirka 15 min till Stockholm central. I Fruängen finns T-banans röda linje.

Välkomna att höra av er till ansvarig säljare för mer information!

Mikael Andersson
Regionchef
08-55 55 42 82
0725-89 65 10
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen