Lediga tomter i Skärvik | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Skärvik
Kommun:
Ekerö
Adress:
Vikingavägen 1
178 38 Ekerö
Areal:
1 208 kvm

Bo i Skärvik, Ekerö!

En underbar plats att förverkliga dina husplaner på - Endast 1 tomt kvar!

Sista tomten av 55 st i populära Skärvik på Ekerö, så passa på innan det blir slutsålt!

Här har du möjlighet att själv välja ditt blivande boende. På denna tomt (nr 46) väljer du valfri 1-plans el 2-plans villa om max 350 kvm.

På denna naturnära tomt kan du sätta just din prägel på ditt hem och få en alldeles egen oas i en ny del av ett redan uppbyggt och hemtrevligt villaområde.

Tomten ligger nära Mälaren och gränsar till Jungfrusundsåsens friluftsområde med dess många motionsspår, ridstigar, cykelvägar, ishallar och slalombacke vilket passar den som vill ha nära till sport och friluftsliv. För golfaren finns tre golfbanor inom 15 minuters bilavstånd.

Ekerö erbjuder nästan 50 olika idrotter och aktiviteter att välja på som drivs av ett engagerat föreningsliv. I området kommer en härlig lekplats att färdigställas, två grönområden, en stor gräsyta för fotboll, lek, picknickar med möjlighet till andra aktiviteter för stora och små.

Förskolor och skolor ligger i närheten och affärer finns både i Träkvista och i Ekerö centrum. Trots känslan av att vara på landet är storstan inte långt borta. Kommunikationerna är bra i form av ett utbrett nät av bussar. Buss går regelbundet till Brommaplan. Bilfärja går mellan Jungfrusund på Ekerö kommun och Slagsta i Botkyrka kommun.

För mer information om tomterna och tomtförsäljningen:
Maria Pettersson, Mäklarringen, 0737-28 63 28

För frågor gällande våra olika husmodeller och förslag:
Jesper Silvanius, A-hus, 08-55 55 42 96


A-hus i samarbete med:
mäklarringen_genomskinlig_Logga utan budskap.png

 

Länkar
Ekbacken
Karta över området
Husförslag
  • Villa Ekbacken Fönsterpartierna ger en härlig kontakt med trädgården. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen