Sjörup | A-hus
Hoppa till innehållet
Sjörup
Område:
Sjörup
Kommun:
Trelleborg
Adress:
Kanehögsvägen 12
Areal:
1400 kvm
Pris:
695 000 kr

Bygg ett nytt A-hus i Sjörup

Möjlighet att köpa en stor tomt som är under avstyckning på rofyllt läge i Trelleborg.

I Sjörup som är en liten by med bara ett tiotal hus har det nu öppnats upp en möjlighet att få köpa en tomt om ca 1.400 kvm. Belägen på behagligt avstånd från väg 108:an men med närhet till både Trelleborg, Svedala och Malmö gör detta till ett optimalt läge för den som pendlar men också en rogivande omgivning med vyer utöver den skånska slätten.

Här kommer man kunna bygga sitt hus helt utan att behöva följa en detaljplan eller områdesbestämmelser, men man skall anpassa nybebyggelsen efter landsbygdens bebyggelsemönster och byggnation. Idag finns det ett förhandsbesked för enbostadshus.

I grannbyn Alstad finns en mindre närbutik, grill, bensinstation samt ett äldreboende. Där finns också en grundskola F-6. Vägen 108:an som Kanehögsvägen ansluter till leder en mellan Trelleborg, Svedala och Lund. I körtid rör det sig om 7 minuter till Trelleborg och 10 minuter till Svedala. För att köra bil till Malmö Persborg tar det 25 minuter. För den som uppskattar kollektivtrafiken finns det en busshållplats för 145:an bara några minuters gångväg från fastigheten.

Avstyckningen kommer skapa två nya tomter av Sjörup 3:8, kontakta gärna vår säljare för mer information.

Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen