Lediga tomter i Svärtinge Skogsbacke | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Svärtinge
Kommun:
Norrköping
Adress:
Skvattramstigen / Lovisebergsvägen, Norrköping
Areal:
ca 730-910 kvm

Bo i Svärtinge skogsbacke!

Ytterliggare 9 tomter i populära i Svärtinge Skogsbacke

Nu startar vi försäljningen av 9 fantastiska tomter i etapp 2a i Svärtinge Skogsbacke. Inspireras av våra husförslag på tomtkartan och skapa sedan ert drömhem. Se de som ett förslag, ni väljer själva vilket hus ni vill bygga på tomterna ur vår Favorithemsserie.

Två av tomterna ligger på Lovisebergsvägen 2, 4 och de övriga på Skvattramstigen  4, 6, 8, 10, 12, 14, 16. Se den bifogade översiktskartan och tomtkartorna på området.

Området
15 minuter från Norrköping, nära skog och sjön Glan ligger Svärtinge skogsbacke. Området erbjuder stora möjligheter att berika ditt vardagsliv med fritidsaktiviteter i skogen eller en kort promenad till vattnet för ett dopp i sjön Glan. Svärtinge är en tätort till Norrköpings kommun, som är en utav Sveriges största kommuner.

I Norrköping har du nära till allt. Här rinner Motala ström igenom en myllrande stadskärna, med naturliv bara några minuter utanför stan. Stora evenemang och temaparker lockar hit turister från hela landet vilket gör staden livfull året runt.

Låg- och mellanstadieskola finns på gångavstånd samt förskola och mataffär.

15 minuter till Norrköping centrum, gångavstånd till badplats, knappt två timmar till Stockholm och 2 timmar till Arlanda Flygplats. Med buss når du enkelt Norrköpings stad. Därifrån kan du med buss eller tåg resa till Stockholm, Göteborg, Malmö, Linköping. Med sitt strategiska läge på östkusten är Norrköping en perfekt ort för pendlare.

Favorithem
Favorithem, är våra kunders Favorithem, de hus vi säljer mest av. Dessa har vi samlat och i en husserie efter att ytterligare ha förfinat dem efter kunders önskemål och gjort dem ännu mer funktionella. Hög kvalitet och genomtänkta materialval som erbjuds till ett lägre pris kännetecknar Favorithem.


bygg-och-designa-online.jpg

 

Försäljningen sker tillsammans med:
Elvins Mäklarbyrå

Jan Elvin | Fastighetsmäklare
0703-58 30 10 | jan@elvinsmaklarbyra.se

Karolina Elvin | Fastighetsmäklare
0705-190250 | karolina@elvinsmaklarbyra.se

Elvin.jpg

Elvins_logo.jpg

Per Nilsson
Trähussäljare
011-19 49 85
070-978 71 62
Karta över området
Husförslag
  • Villa Anneberg Ett klassiskt svenskt trähus. Läs mer
  • Villa Vaxholm En rymlig villa med svensk New England-känsla. Läs mer
  • Villa Älvsåker Villa Älvsåker är sluttnings- versionen av populära villa Anneberg. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen