Smedstorp | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Smedstorp
Kommun:
Kumla
Adress:
Smedstorpsvägen
Areal:
389-926 kvm

Nytt områdesprojekt i Smedstorp

I detta attraktiva område, i norra Kumla, kommer A-hus att uppföra 10 nya hem i form av både kedjehus och fristående hus.

Här bor du i ett familjärt och trivsamt område. Med skogen som granne kan du njuta av en härlig skogspromenad så ofta du kan och barnen kan bygga kojor, klättra i träd och låta det lekfulla sinnet ta plats. Livet i Smedstorp bjuder in till umgänge över generationer, då det i området nämligen finns olika sorters bostadstyper som tilltalar människor i olika åldrar och livssituationer. Tvärs över gatan finns bostadsrätter och i närheten finns villabebyggelse och ett korttidsboende.

Områdeskarta


Kommunikationer

Smedstorp ligger cirka 3 km från Kumla centrum. I området finns bra kommunikationer, med fina gång- och cykelstråk samt bussförbindelser till bl.a. Örebro och vidare ut i landet. För den som pendlar tar man sig både enkelt och snabbt ut på de stora vägarna. Cirka 800 meter bort ligger Skogstorpskolan, som har både förskola och F-9-skola. Ett stenkast därifrån finns en matbutik.

Ett aktivt liv - för den som vill

För den aktive erbjuder Kumla en rad möjligheter av aktiviteter. Inte långt bort ligger Kvarntorps friluftsområde, med skidbacke, motionsspår, utegym, MTB-leder m.m. Ta med dina golfklubbor till Kumla Golfklubb eller varför inte ett dopp i det nya badhuset, Djupadalsbadet, som ligger i anslutning till Kumla Sjöpark. Kumla har också ett stort föreningsliv med många aktiva idrottsklubbar.

Anmäl ditt intresse och få kontinuerlig information om projektet, KLICKA HÄR >>


bygg-och-designa-online.jpg

 

 

Otto Alm
Trähussäljare
076-816 12 13
Sören Alm
Trähussäljare
019-26 56 00
0709-29 93 92
Karta över området
Husförslag
  • Villa Sjötorp Välkommen till kvadratsmarta villa Sjötorp. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen