Särö, Algusared | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Särö
Kommun:
Kungsbacka
Adress:
Ekebovägen
Areal:
819 kvm

Nya hem i Särö, Kungsbacka

Bygg ett anpassat Villa Svanhall på tomt i attraktiva Särö!

Bygg ett anpassat Villa Svanhall samt garage på havsnära tomt i attraktiva Särö och bo bekymmersfritt och bekvämt i ett modernt hem med låga driftskostnader. Vi kan nu erbjuda den sista av totalt fem tomter i attraktiva Särö med ett lugnt läge vid en återvändsgata. Tomten har gångavstånd till bad, golf, tennis och båthamn. Huset har redan bygglov och inflyttning är vecka 50 2019. Var med och sätt din personliga prägel invändigt med materialval och färger.

Tomt 1:310
Bygg ett anpassat Villa Svanhall samt isolerat garage/förråd för 8 375 000 kr.

Området
Särö, med sitt attraktiva läge vid kusten och med närhet till både Göteborg och Kungsbacka har blivit en mycket populär boendeort. Här finns mycket att erbjuda både vad gäller fritidsaktiviteter och naturupplevelser. Förutom trevliga båthamnar, promenadstråk, golfbanor, tennisbanor och cykelleder finns det gott om badplatser i form av varma klippor eller trivsamma sandstränder.

Naturområdet Särö Västerskog ligger i närheten. Här kan ni promenera i orörd natur, äta picknick i det fria, bada från klipporna eller bara njuta av sammetslen sand på "Snäckestrand".

I området samsas trevliga restauranger, caféer, bagerier och små butiker med livsmedelsaffärer, skolor, apotek och vårdcentral. På cykelavstånd ligger populära Särö Skolan och Maleviksskolan med både förskola och klasser upp till årskurs nio.

Varmt välkommen att kontakta oss för mer information!

Glenn Hellrand
Trähussäljare Göteborg
031-83 45 31
Karta över området
Husförslag
  • Villa Svanhall (1,5-plan) Villa Svanhalls kök- och vardagsrumsdel har rymd så det förslår. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen