Till våra kunder

Med tanke på rådande omständigheter vill vi informera att vår verksamhet just nu går för fullt, från skogsbruket och sågverken - till husfabrikerna och byggplatser. Vi har täta kontakter med leverantörer för att säkra leveranser av varor.

Vår ambition är att visningar och andra aktiviteter genomförs som planerat. Självklart följer vi rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och försiktighetsåtgärder genomförs. Vi finns även tillgängliga i digitala kanaler och här på hemsidan hittar du massor med information, bilder, filmer och VR-visningar från olika bostäder. Glöm heller inte vår AR-app där du kan placera ditt nya hem på din tomt i skala 1:1.

 

Avslutningsvis vill vi berätta att vi är ett familjeföretag med en drygt 70-årig historia, genom dessa år har vi stått inför prövningar och utmaningar. Vi har alltid blickat framåt och satsat. Ödmjuka inför omständigheterna gör vi så även nu. 


Vid frågor eller funderingar - hör av dig till din närmaste kontakt på A-hus eller Derome.
 

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid, så återkommer vi till dig så fort vi kan!