A-hus i Coronatider

Med tanke på rådande omständigheter och för att förhindra smittspridning av Coronaviruset Covid-19 vill vi informera om hur A-hus agerar. 

Vår ambition är att visningar och andra aktiviteter genomförs som planerat, men med ökad försiktighet och med mer socialt avstånd än vanligt. Självklart följer vi rekommendationer från Folkhälsomyndigheten och försiktighetsåtgärder genomförs. Vi vill att alla besökare på så väl visningar som på kontorsbesök säkerställer att de är friska och har varit under 48 timmar före besöket. Alla villavisningar vi håller är föranmälda, där du som besökare uppger hur många som kommer i ditt sällskap och under vilken förutbestämd tid du vill komma vid visningstillfället. Vi har ett maxantal på två sällskap á två personer per slottid. Vi älskar barn, men på våra visningar ber vi dem att stanna hemma. Detta görs som en försiktighetsåtgärd för att veta hur många som planerar att delta och ger oss möjlighet att fördela mängden människor på förutbestämda tider.

 

Vi skakar inte hand med varandra, utan ser till att hälsa på varandra på distans. 

 

På så väl våra byggplatser, som kontor och visningar är vi noggranna med vår hygien och vi uppmanar samtliga kunder och entreprenörer att vidta alla försiktighetsåtgärder man kan. Vi betonar vikten av personligt ansvar för sin hälsa och att säkerställa att hälsan alltid sätts i främsta rummet.

 

Vi finns tillgängliga i digitala kanaler och här på hemsidan hittar du massor med information, digitala visningar, bilder, filmer och VR-visningar från olika bostäder. Glöm heller inte vår AR-app där du kan placera ditt nya hem på din tomt i skala 1:1.

 

Vi vill även informera om att vår verksamhet just nu går för fullt, från skogsbruket och sågverken, till husfabriker och byggplatser. Vi har täta kontakter med leverantörer för att säkra leveranser av varor. Avslutningsvis vill vi berätta att vi är ett familjeföretag med en drygt 70-årig historia, genom dessa år har vi stått inför prövningar och utmaningar. Vi har alltid blickat framåt och satsat. Ödmjuka inför omständigheterna gör vi så även nu. 

 

Vid frågor eller funderingar - hör av dig till din närmaste kontakt på A-hus eller Derome.

Kontakta oss

Vill du kontakta en av våra säljare? Fyll i dina uppgifter i formuläret bredvid, så återkommer vi till dig så fort vi kan!
 
Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.