140515_A-hus lanserar ny väg till drömboendet | A-hus
Hoppa till innehållet

2014-05-15

A-hus lanserar ny väg till drömboendet

Den 5 maj lanserades vi en helt ny möjlighet för alla som går i hustankar. Med A-hus Online finns chansen att göra sitt livs största affär på nätet.

I samband med att e-barometern för 2013 publicerades tidigare i år, så konstaterades att trenden inom e-handel av sällanköpsvaror breddas till allt fler branscher. Förutom traditionellt starka branscher som kläder, elektronik och böcker, så ökar e-handel av större och mer otympliga varor som exempelvis byggvaror. Så är svensken redo att ta steget och inte bara beställa byggmaterialet, utan faktiskt även beställa sitt egetdesignade hus online?
 
Genom att skapa och köpa drömhuset på webben, så kan husköparen få leverans av sin nya villa direkt från vår husfabrik till var helst i Sverige. ”Det skall vara lönsamt att engagera sig i sitt eget boende”, säger Susanne Ström, Marknadschef för A-hus. ”Här har du chansen att skapa ditt unika boende och – om du vill – projektleda hela resan. Det gör att vi kan bidra till ett billigare husbygge till samma höga produktkvalitet”.


A-hus Online vänder sig till alla som går i hustankar och drömmer om att designa sitt eget hus på ett enkelt och roligt sätt. Med ett komplett webbverktyg kan du, designa och göra alla materialval på webben och dessutom beställa och köpa ditt drömhus. ”Vi ger dig verktygen och den hjälp du behöver online, sedan är det bara att plocka fram idéerna, skapa och beställa ditt hus när du känner dig redo och nöjd”, fortsätter Susanne.

Vår husbutik står alltid öppen och den som använder A-hus Online kan fatta beslut när helst, var helst. Ditt drömhus är bara några knapptryckningar från att bli verklighet och du sätter själv namn på ditt eget nya hus. Du kan man välja att sköta projektledningen för ditt nya hus själv, men möjligheten finns även att få hjälp från våra kunniga medarbetare med projektledning, montage eller hela bygget. Ekonomiskt, enkelt, flexibelt och tryggt!

”Det finns ett förändrat konsumtionsbeteende där allt fler väljer att handla online”, poängterar Susanne Ström. ”I och med lanseringen av A-hus Online, så introducerar vi något som hittills har saknats: e-handel för de som vill köpa ett nytt hus”. Här kan man vara generös med sina idéer, inte med sina pengar och samtidigt bestämma över sin egen tid i projektet. I webbverktyget kan den som bygger hålla koll på priset och se hur det förändras beroende av vilka val man gör. Här finns alltså tillfälle att spara både tid och pengar på sitt husköp genom att själv planera och styra över både design och byggnation”.

Så här enkelt är det att designa och köpa sitt drömhus online:

1. Gå till www.a-husonline.se
2. Välj bashus – Välj vilket hus du vill utgå ifrån när du bygger; hur stort, vilken stil och känsla
3. Anpassa planlösning – Lägg till en vinkel, flytta en vägg, spegelvänd och se till att allt är precis så som du vill ha det
4. Designa ditt hus – Gör exteriöra och interiöra val som gör ditt hus personligt
5. Beställ online – Välj hur mycket du vill göra själv vid husbygget; allt, lite eller inget

För ytterligare information, vänligen kontakta:
Susanne Ström, Marknadschef A-hus
Tfn: 0300-56 88 06
Email: susanne.strom@a-hus.se

Börja bygga nu på A-hus Online.

Besök A-hus pressrum.

Produkten har lagts i kundvagnen