Husleverantör, husbyggare sedan 1946 | A-hus
Hoppa till innehållet
Hustillverkare med de bästa människorna

Det här är A-hus

Många som har besökt vår anläggning i Anneberg, någon mil utanför Kungsbacka, brukar likna den vid en tomtefabrik. I ena änden åker det in stora trädstockar och i andra änden kommer det ut färdiga hus. Fördelen med detta är att vi som hustillverkare har kontroll från a till ö, eller från skog till hus om du vill.

Hustillverkare sedan 1946

Vi är en hustillverkare som har skapat hus med kärlek ända sedan 1946. Allt började i en oansenlig liten byggnad, som sedan har vuxit upp och blivit en storskalig fabrik där hundratals A-hus tillverkas varje år. Allt sker i Anneberg utanför Kungsbacka i vackra Halland.

Husleverantör – från början till slut

Vi brukar säga att vägen till ett kärleksfullt hem går genom skogen. Och så är det faktiskt. För på A-hus har vi koll på hela kedjan från det att träden fälls och hämtas i skogen tills de kommer ut ur fabriken i form av färdiga husväggar och sedan hela vägen hem till din tomt. Och det är en av fördelarna med A-hus. Vi bryr oss om ditt hus hela vägen hem. 

Varje år tillverkar och säljer vi ungefär 600 hem, alltså lite mer än två hus om dagen. Alla hus tillverkas i Anneberg av våra duktiga snickare och konstruktörer. Men det är inte bara i Anneberg som A-hus finns. Vi har säljare runt om i hela landet som hjälper dig att forma och bygga ditt nya hem.

En del av Derome

Men A-hus är inte en hustillverkare precis som alla andra. Vi är även del i ett större sammanhang. Sedan 1981 tillhör A-hus Derome, Sveriges största familjeägda träindustri. Koncernen Derome har byggt hus sedan 1946 och har stått för ständig utveckling och kvalitet genom gediget hantverk i alla år.

Med vetskapen om att ditt hus består av högklassigt trä, tillverkat i fabrik med lång erfarenhet kan du känna dig trygg med att du har ett har ett hus som håller för framtiden och som du dessutom köpt till ett bra pris. 

Förutom A-hus har Derome fler verksamheter inom hustillverkning, så som Varbergshus och Derome Mark & Bostad. Derome är även Sveriges största tillverkare av takstolar, har bygghandlar över hela Sverige, produktion av pellets och biobränslet samt fastighetsförvaltning under varumärket Derome. A-hus är alltså en del av en stor verksamhet som idag har högsta kreditvärdighet (AAA). Det innebär en stor trygghet för dig som kund.

Vill du veta mer om Derome? Besök derome.se.

Här kan du bläddra i våra broschyrer:
"Vi bygger för framtiden - Derome Hus"
"Från skog till färdigt hus - Deromekoncernen"

 

 

Fabrik_2014_1.jpg

Fabrik_2014_3.jpg

Fabrik_2014_2.jpg

 

Vi är ett kreditvärdigt företag enligt Bisnodes värderingssystem som baserar sig på en mängd olika beslutsregler. Denna uppgift är alltid aktuell, informationen uppdateras dagligen via Bisnodes databas.

derome_logo.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen