Varför A-hus?

  1. A-hus tillhör koncernen Derome, Sveriges största familjeägda träindustri. Med Derome i ryggen är vi en trygg aktör och har stor erfarenhet och kompetens av markexploatering i samarbete med Derome Mark & Bostad.

  2. Vi för dialogen med myndigheter i samband med försäljning och avstyckningar samt hjälper till att upprätta tomtavtalen.

  3.  Våra hussäljare har mycket god lokalkännedom och anknytning till området vi arbetar i. Vi har dessutom ett gediget kundunderlag genom våra tomtköer.

  4.  Genom att marknadsföra din tomt med ett totalpris för både hus och tomt är det lättare för köpare att ta beslut och få en uppfattning om den slutliga kostnaden.

Samarbetsavtal

När vi på A-hus hjälper dig att sälja din tomt eller ditt markområde bestämmer vi tillsammans ett marknadsmässigt pris för din tomt. Därefter marknadsför och säljer vi tomten åt dig och du slipper lägga tid eller pengar på det.

 

Vi marknadsför tomten kostnadsfritt för dig genom: Hemnet, vår hemsida, skyltar, broschyrer, vid villavisningar, mässor, Tomtbanken på Facebook och vår egna tomtkö.
 

Mark att sälja?

Om du har tomt eller mark som du funderar på att sälja, hör av dig till oss så hjälper vi dig gärna med detta.
Den här webbsidan skyddas av Recaptcha och Googles sekretesspolicy och användarvillkor gäller.