Familjen Sigurdh | A-hus
Hoppa till innehållet
FAMILJEN: Mamma Camilla, pappa Jocke och barnen William, Alice och Elsa
ORT: Vid havsinloppet i Nyköping

HUSTYP: Villa Vendelsö
ANTAL RUM: 6 rum och kök
BOYTA: 191 kvm

Ett gediget hus vid fjärden

Familjen Sigurdh i Nyköping flyttade in sin villa Vendelsö i maj 2011 och de trivs utmärkt. ”Huset känns gediget och att det är byggt utan något slarv”, säger Camilla Sigurdh. Från vinkelutbyggnadens fönster på andra våning syns havsinloppet mellan träden och det var just den utsikten som familjen gärna ville åt när de bestämde sig för att bygga ett 2-planshus.

annat__43_27

- Vi tittade först på 1-planshus eftersom grannarna har byggt det. Men när vi upptäckte utsikten som vi skulle få från andra våning så ville vi gärna bygga detta hus istället. Sen är det ju både rymligt och ljust. ”Åh vad stort, åh vad fint” säger många gäster när de kommer in genom dörren, berättar Camilla Sigurdh.

Nära kontakt med säljaren

Camilla poängterar vikten av att hitta en säljare som man kommer bra överens med. Familjen själva använde sig av A-hus numera pensionerade säljare Tommy i Nyköping.

annat__10_02

- Vi är hur nöjda som helst. Han var kunnig och bra på alla sätt och kändes nästan lite som en morfar till mig, skrattar Camilla. Dessutom stämde hans första produktionskostnadskalkyl
nästan exakt med slutfakturan, vilket ju inte är en självklarhet.

Vill redan göra om

Det sägs ju att man aldrig riktigt blir klar med ett hus. Och även om familjen Sigurdh flyttade in i ett nyckelfärdigt hus för bara ett par år sedan, så finns det saker att jobba vidare på.

- Jag hade ju velat ha ett ännu större hus! Och göra lite ändringar i planlösningen av hallen och köket, säger Camilla. Men det får vi se vad det blir av det. En walk-in-closet hade jag också velat ha. Den skulle ligga i anslutning till tvättstugan, det hade varit perfekt.

Produkten har lagts i kundvagnen