Familjen Hagman-Pettersson | A-hus
Hoppa till innehållet
FAMILJEN: Mamma Margareta, pappa Patrik och barnen Thor och Teodor
ORT: I området Dynudden i Motala

HUSTYP: Villa Stenskär
ANTAL RUM: 6 rum och kök
BOYTA: 150 kvm

De beställde sitt hus online

”Det var en stor kväll. Vi tryckte på knappen tillsammans”, säger Margareta Hagman, eller Maggan, som hon kallas. Margareta Hagman och Patrik Pettersson flyttade in i villa Stenskär i juni 2015, nästan exakt ett år efter de tryckte på beställknappen på a-husonline.se.

annat_(25)13Maggan och Patrik vägde länge mellan att köpa ett begagnat hus och bygga ett nytt, men det var svårt att hitta något som de tyckte passade dem och deras växande familj. Husbyggnationen skulle helst rymmas inom deras budget och det var svårt.

- Vi ville ha ett hus med kvalitet, men som inte stack iväg i pris, säger Maggan. A-hus visste vi mycket om sedan tidigare och kände oss trygga med, vilket betydde mycket.

Jakten på ett prisvärt och bra hus

Paret beskriver sig som ganska vanliga personer i 30-årsåldern som ser webben som en naturlig del av sin vardag. Som många andra hade de en begränsad budget och det var flera av deras vänner som blev förvånade över att de skulle bygga hus.

annat_(5)28

- Det gör man ju liksom inte om man inte har massor av pengar, skrattar Maggan. Men vi var modiga nog att söka efter prisvärda alternativ. Det är inget stort drömhus vi bygger, det är ett bra, funktionellt och snyggt hus som ska passa oss i minst tio år, utan att vi ska behöva fixa för mycket med det. 

Ett hus på en dag

Dagen då huset levererades beskriver familjen Hagman som en fantastisk dag. 
- Vi njöt, trots snöstorm. Plötsligt blev det så verkligt. Vi var ute redan på morgonen för att se starten och hängde sedan vid huset från och till under dagen och såg vårt fina hus ta form. Det var väldigt fascinerande att se hur fort det gick. Att kunna gå in i huset på eftermiddagen var magiskt!

Familjens bästa tips

- Låt hela byggresan bli en kul upplevelse. Grotta inte ner er till ångest i alla små detaljer, utan gör snabba val ibland så energin finns kvar hela vägen till de delar ni älskar mest, säger Maggan avslutningsvis.

Beställ online du också: www.a-husonline.se

Produkten har lagts i kundvagnen