Topp tre i kundnöjdhet

2021-02-11 
När Prognoscentret mäter kundnöjdhet hos husköpare vittnar resultatet om ett högt engagemang hos både kunder och medarbetare. Och när kunderna får säga sitt, placerar sig A-hus på topp tre i mätningen.

 

- Vi är väldigt glada för denna utmärkelse eftersom den utgår från husköparna och deras upplevelser. En husprocess kan vara en pulshöjande resa och detta är ett fantastiskt kvitto på det fina samarbete vi har med våra kunder och det servicefokus som finns naturligt inom hela organisationen, säger Lars Westling som är tf. Divisionschef för A-hus. 

 

NKI-undersökningen (nöjd-kund-index) som genomförs av Prognoscentret kartlägger köparnas upplevelse av bostadsköpet och hur nöjda de är med sin husleverantör. 

En husleverantör du är trygg med

Alla våra hus byggs med hög kvalitet i trä och inomhus i varma torra lokaler. Detta tillsammans med marknadens bästa vägg gör att du får en fantastisk miljö i ditt nya hem. Vi har kvalitet i alla led och väl utvalda leverantörer, detta gör att vi har kontroll över hela kedjan från skog till färdigt hus. Vi är en trygg husleverantör med AAA-klassning och ingår i Derome Sveriges största privatägda träindustri.

Våra utmärkelser

Ett urval av de ärofyllda priser vi fått.