Energieffektiva hus från A-hus

Alla hus som kommer från A-hus är energieffektiva hus och tillverkas både med hänsyn till miljön och din plånbok. Klimatsmart boende är ett begrepp som ligger i tiden och innebär en lägre energikostnad och minskad miljöpåverkan. Att husbyggsatsen är klimatsmart innebär att du får en hög boendestandard med låg energiförbrukning.

Vi bygger hållbara hem

Vi värnar om både framtiden och miljön. Vi vill ta ansvar för vår framtid och arbetar ständigt för att skapa bättre förutsättningar till framtida generationers boende. Därför har utveckling präglat vår verksamhet i många år.

 

Hållbarhethetstänket finns med i allt vi gör. När du flyttar in i en bostad från A-hus vill vi att du ska veta att varenda detalj – från första idé till val av material och inredning i hemmet – bärs upp av en hållbarhetsstomme. Och vi stannar aldrig upp! En hållbar utveckling av bostäder är ett ständigt pågående arbete. 

Vi bygger hus i trä!

När vi bygger hus i trä bidrar vi till att bygga ett samhälle som är långsiktigt hållbart. Genom att öka andelen trä i byggandet kan användningen av andra byggmaterial, som till exempel betong, stål och tegel, minska. Till skillnad från dessa byggmaterial är trä en förnybar råvara, som förbrukar mindre energi vid framställning av byggkomponenter och bidrar till ett lägre koldioxidutsläpp.

Våra utmärkelser

Vi tackar ödmjukast för de priser och utmärkelser vi fått under åren. Att hamna på topp tre över nöjdast kunder, det värmer lite extra.

Vi är stolta över våra hus

Köper du ett hus av oss kan du förvänta dig en unik konstruktion som ger ett varmt och ombonat hem. Med vår väggkonstruktion kan du verkligen känna att kärleken sitter i väggarna. Vi har lagt ner mycket energi på att skapa en vägg som gör ditt hus så energismart som möjligt. Vi är stolta över att vi uppfyller dagens och även morgondagens energikrav redan nu. Dessutom värnar vi om både miljön och din plånbok.