Rebecca Lindh

Marknadsassistent i Anneberg

Vad är det bästa med ditt arbete?

- Det är helt klart variationen, att ingen dag är den andra lik. Alltid händer det något! Dessutom får man jobba med många olika människor när man arbetar i projekt med flera avdelningar här på A-hus. Jag har väldigt härliga kollegor och vi har alltid har något stort projekt på gång att jobba mot. Det kan vara något nytt som ska lanseras eller ett stort tomtsläpp.

 

Vad kan en vanlig arbetsdag innehålla?

- Det blir mycket mailande med bl.a. våra säljare och ett och annat möte. Jag uppdaterar hemsidan med nya bilder, reportage eller nyheter. Jag kan planera inför en säljstart på ett tomtområde med exempelvis broschyrer, skyltar, aktiviteter och annonsplan. Det kan också vara att skicka in annonser inför en visning, både digitalt och i print eller hjälpa en säljare med en skyltbeställning. För att kunderna ska kunna uppleva våra hus är att fotografera kundhus en viktig arbetsuppgift. Då planerar jag inför, bokar upp fotograf och administrerar allt runt omkring. 
En annan viktig del i vårt arbete är sociala media, att sprida aktiviteter, husbilder, fakta, med mera, till våra följare och även vara delaktig i våra kunders husresor. Som du hör en väldig mix, men en rolig sådan!

 

Vilken är den största utmaningen?

- Att kunna prioritera och bolla med min tid och planera mitt arbete så att underlag och information kommer in till mig i tid. Att ibland ”låsa” dagar och göra de stora uppgifterna istället för att hela tiden lösa små ”quick fix” som helt plötsligt har tagit hela dagen.

 

Hur tycker du A-hus är som arbetsgivare?

- Verkligen kanonbra! Det är lätt att få sin röst hörd och de eftersöker feedback och åsikter. Derome överlag tar väldigt bra hand om personalen, från det stora med trivselresor, gåvor, till det lilla med personlig utveckling och arbetsmiljö. 

 

Har du något favorithus i A-hus modellutbud?

- Drömhuset hade varit ett 1-planshus med många rum och öppna ytor. Gärna en vinkel där barnen kan hänga. Därför passar Villa Dalarö bra. Ett stort H-hus med 6 rum och kök och bra planlösning.  

Våra medarbetare

Är du intresserad av att läsa om fler av våra medarbetare?