John Karlsson

Arbetsledare produktion

Vad går ditt arbete ut på?

Jag har bland annat hand om kaphallen. Allt virke till husen passerar genom min avdelning för att kapas upp i rätt längder innan man börjar bygga. Jag är också ansvarig för den del av produktionen där vi bygger alla husgavlar balkonger och garage. Vi är sammanlagt 17 personer i min arbetsgrupp.
Jag sitter också med i en grupp som jobbar med produktionsutveckling, för att ständigt förbättra våra arbetssätt och våra produkter.

 

Hur ser en bra dag ut i produktion ut?

Alla de dagar när allt flyter på är de bästa dagarna på jobbet. Då kan jag lägga mer tid på att blicka framåt och jobba med utveckling, vilket jag tycker är väldigt roligt. 

 

Vad har du för utmaningar i arbetet?

Vi har flera led i husproduktionen här i fabriken och allt måste klaffa. Vi jobbar hårt för en väl fungerande kommunikation mellan oss, konstruktionsavdelning och de som jobbar med materialleveranser. Allt för att vi ska kunna få en så effektivt produktionskedja som möjligt.

 

Hur märker ni i husproduktionen av att ni arbetar inom Derome?

Derome är en stor koncern som har en långsiktighet i allt som görs. Även i lite tuffare tider så finns en enorm drivkraft, vi investerar hela tiden för framtiden och vill hela tiden utvecklas.
Den framåtandan känner vi av här och det är skönt att ha den i ryggen, som anställd känner man sig trygg.
 

Våra medarbetare

Är du intresserad av att läsa om fler av våra medarbetare?