Johan Sällqvist

Byggledare/Projektledare

 Vad tycker du om ditt jobb?

Det är bra och inspirerande med många bollar i luften. Jag gillar ordning och reda och har byggt upp strukturer som gör att jag kan driva många projekt samtidigt.

 

Vad är viktigast för dig på jobbet?

Att kunden får bra service och blir nöjd. När jag får mail från kunder, oavsett om det är vardag eller helg, så svarar jag direkt om jag kan. Det är bra för både mig och kunden.

 

Det låter som att du är hängiven ditt arbete?

Ja, jag har jobbat länge på A-hus, sedan 2014, och dessförinnan hade jag byggnadsfirma och byggde A-hus. Så mitt hjärta tillhör A-hus. Jag har också fått en gedigen kunskap som jag har god användning av i min vardag. Kundkontakter är jag också van vid sedan jag hade firman. Jag har lätt för kundvård. Den är viktig.

 

Hur kan en vanlig arbetsdag se ut för dig?

Ofta är det mycket administrativt jobb vid datorn. Det kan handla om att gå igenom projekt och se till att de flyter på eller göra eventuella reklamationer om det har blivit fel på en byggarbetsplats. Jag är också mycket på resande fot. Just nu varvar jag Stockholm/Varberg/Tvååker och vi är inne i en intensiv period med besiktningar. Det finns en stor bredd. Ena dagen hjälper jag säljare i Blekinge, den andra dagen kan det handla om projekt i Norrköping eller Nyköping. Ingen dag är den andra lik.

Vad är det bästa med ditt jobb?

Att jag får göra så många olika saker och att jag får resa runt. Känslan av att få en mindre nöjd kund att bli nöjd är en fantastisk känsla. Och att få lämna ett nytt, fräscht hus till en förväntansfull kund är det allra bästa. Att få se glädjen i deras ögon. 
 
Största utmaningen?
Att kunden ska vara nöjd. Det är det jag jobbar för. Tillsammans med fantastiska entreprenörer. Det är det som gör att vi kan nollbesiktiga hus efter hus och hålla den höga kvalité som vi gör. En nyckel till att lyckas är att alla känner sig värdefulla i processen. Byggare, elektriker, städare – alla som bidrar är värdefulla. Om alla känner sitt värde – då når vi vårt slutmål.

 

Har du något favorithus i A-hus modellutbud?

Villa Arholma, det största tvåplanshuset med torn. Det är ett fantastiskt hus, jag gillar den gamla stilen.
 

Våra medarbetare

Är du intresserad av att läsa om fler av våra medarbetare?