Jordnära erbjudande!

Lev närmare naturen. 

Vi på A-hus vill vara med och bidra till att fler personer får ett harmoniskt och rofyllt vardagsliv. Vi välkomnar och firar Marbodals hållbara kollektion "Jordnära" in i vårt sortiment med ett kampanjerbjudande, värde av 20 000 kr.

 

Kökskampanj...när du köper ditt nya hem. 

Erbjudandet gäller vid köp av styckehus med komplett köksleverans från Marbodal via A-hus och endast vid nytecknande av köpeavtal på prislista 201001 mellan 1/12 2020 - 31/1 2021. Kan ej kombineras med andra erbjudanden eller rabatter. Kampanjen omfattar inte projektområden eller områdesunika husmodeller. Värdet på 20 000 kr dras av mot dina köksval (köksluckor, bänkskiva & beslag).

 

Vill du veta mer om erbjudandet? Kontakta din lokala trähussäljare. 

Kök

Hemmets hjärta

Att få planera sitt kök är en spännande resa. Här finns alla möjligheter till att verkligen göra något speciellt. Till våra Favorithem finns en stor mängd olika val som du kan kombinera med varandra.

 

Dessutom kan du bygga köket i vår Husbyggare. Då kan du se hur de olika produktvalen passar ihop. Detta är ett väldigt smidigt och enkelt sätt för dig att se vad du tycker om och inte tycker lika mycket om. Dessutom kan du läsa om alla produkter direkt i Husbyggaren.

 

Montering av ditt kök

Väljer du att köpa totalentreprenad, alltså byggnationen från oss på A-hus så hjälper vi dig att montera ditt kök. Det ingår också ett så kalletstänkskydd i köket. Med detta menas att man kaklar ovan bänkskivan för att få en en yta som är lätt att hantera och torka av medan du lagar mat.