Kök

Kök från Marbodal

Marbodal har skapat närproducerade kök för livets alla tillfällen ända sedan 1924. Marbodals mission är att skapa rum med personlig atmosfär där funktionerna bjuder in till ett enklare liv, hjärtliga umgängen och fantastisk matlagning. Vi brukar prata om att köket är husets hjärt. Detta är en av anledningarna till att vi lägger stort fokus kring våra kök. Många av produkterna är Svenenmärkta, möjligheten att välja produkter som är miljömärkta är stor.

 

Blandare från Primy & Oras

Innerdörrar

Innerdörrar från Swedoor JW

Innerdörrarna, som finns i flera olika modeller och utföranden levereras med tillhörande vitmålade dörrkarmar med dämpningslist, tröskel i ek och snap-in gångjärn. Här finns allt från en mer enkel och avskalad modell till modeller med fler detaljer för att du ska kunna välja det som passar just dig.

 

Innerdörrstrycken från Byggbeslag

Golv & innertak

Golv från Kährs

Våra trägolv från Kährs är av hög kvalitet, klimatstabila och lätta att installera. Att välja ett trägolv från Kährs är ett smart och grönt val för miljön, både inomhus och för vår planet. Likt oss på A-hus så är kährs ett företag som stödjer återplanteringen av skogen. Vi erbjuder ett flertal golv att välja mellan till ditt nya hem.

 

Tak

Gipsplank eller Gipsskivor

Gipsplank skapar ett levande tak med rutmönster och släta gipstak ger ett rent och modernt intryck. 

Listverk & fönsterbänkar

Lister & fönsterbänkar från Södra interiör och Prolist

Vill du ha en mer modern stil i ditt hus så erbjuder vi en rak golvlist som du kan komplettera med en skugglist i taket. Runt dörrar sätts också ett rakt foder för en stilren finish. I fönstret sätts en vitmålad MDF-smyg och en en fönsterbänk i trä, denna är också vitmålad MDF med 90°-hörn, ett enkelt och rent uttryck.

Vill du ha ett mer traditionellt uttryck så erbjuder vi foder-, tak och golvlister med allmogeprofil. Här kan du också välja att sätta fina detaljer som golvklossar vid innerdörrarna och hörnklossar i takhörnen. Runt fönster monteras foder i allmoge och fönsterbänken har runda hörn, denna målas in på plats och kommer alltså obehandlad. 

Alla våra lister målas på plats i huset för ett snyggare ytskickt.

Trappor

Trappor från Drömtrappor

Likt oss på A-hus så brinner Drömtrappor för naturen och skogen. Fabriken ligger i hjärtat av Västerbotten intill de nästan oändliga vidderna och skogarna. Vilken trappa du än väljer ur Drömtrappors sortiment så gör du ett bra miljöval. När det gäller trappor finns här fler olika modeller att välja mellan.

 

Tips! Tänk en extra gång på vilket golv du väljer i ditt hus så att det passar bra ihop med din nya trappa

Badrum

Badrumsinredning från Svedbergs

Vår badrumsinredning kommer från Svedbergs, ett företag som fokuserar på design, funktion och kvalité. Här finns flera olika modeller att välja mellan och möjligheten att sätta sin egen stil är stor.

 

Blandare från Primy och Oras

Vi levererar våra blandare från Primy och Oras. Primy tillverkar designade, blyfria produkter med lång livslängd. Oras produkter är skapade för hållbart boende och gör livet bättre genom att erbjuda smarta lösningar. Produkterna är tidlösa, både i form och funktion, och skapade för livets olika riktningar.

Braskamin

Braskamin från Contura

Välj till en braskamin till ditt nya hem. Att hushålla med tillgångarna har alltid varit en självklarhet och därför är Conturas tillverkning modern, resurssnål och effektiv. Kvalitetstänkandet genomsyrar produktionens alla led i fabriken som är Europas största och mest moderna tillverkare av braskaminer och skorstenar. 

 

Golvskydd

Praktiska golvskydd finns i  plåt, alternativt i glas. Förutom att det är snygga och skyddar golvet är de lätta att plocka bort vid städning. Det är även krav vid besiktning att ha någon typ av golvskydd framför sin braskamin (t.ex. klinker eller plåt).

Klädvårdsinredning

Klädvårdsinredning från Marbodal

Klädvårdsinredning från Marbodal med kavlité. Tvättbänk med underskåp och blandare från Primy eller Oras. Välj till ett städskåp för att förvara alla dina städtillbehör på ett smart och enkelt sätt.