Solceller till ditt A-hus, villa | A-hus
Hoppa till innehållet

Solcellspaket till ditt A-hus

Använd egenproducerad el med solceller från NIBE. När du köper ett hem från A-hus vill vi även erbjuda dig möjligheten att visa kärlek även för naturen. Genom att installera solceller på ditt hus får du lägre energikostnad och bidrar samtidigt till en bättre och grönare miljö.

solceller.jpg

Solcellspaketets grundsats finns tio paneler som kan kompletteras med fler eller reduceras med färre solpaneler, för en bättre och snyggare takanpassning. Det kallar vi standardiserad flexibilitet. Med solcellspaketet 10 solpaneler får du ut 3 kW. Solpanelerna passar att montera på de flesta taktyper som tegeltak, plåttak, falsat plåttak och papptak.

Innehåll i solcellspaketet:

  • Solcellspaneler
  • Takfästen
  • Montageklämmor
  • Växelriktare
  • AI-skenor
  • AL-skarvar
  • Anslutningskontakter

 

Solpanelerna är uppbyggda av monokristallina kiselcellspaneler av PERC-teknik för bättre prestanda i värme och svagt ljus med en effekt av 295 Wp. När solen lyser på solcellerna tar de tillvara på minsta solljus och transformerar det till elektricitet. PERC-tekniken är standard i våra solpaneler för bästa resultat och högsta kvalitet. Panelens ram är svart, tillverkad i vridstyvt anodiserat aluminium och uppfyller de högsta kraven på stabilitet och korrosionsbeständighet. Arean för grundpaketen är 16,4 m2. Växelriktaren har dubbla trackers som möjliggör fler strängar och övervakning av solsystemet kan ske med appen NIBE Uplink och NIBE styr.

Bidrag från Energimydigheten
Visste du att du som installerar solpaneler kan få upp till 20% av hela installationskostnaden betald av staten? Som privatperson kan du ansöka hos Energimyndigheten. Det finns även möjlighet att få en skattereduktion på upp till 60 öre per kWh för den överblivna el som matas in på elnätet. Läs mer HÄR

Prisexempel: Elpris 1,25 kr/kWh.
3 300 kWh/år x 1,25 kr/kWh = 4 125 kr/år

PRIS SOLCELLSPAKET NIBE: 50 400 KR

(Pris inkl. moms. Montering ingår ej.)

TheZeroSunProject.jpg

Produkten har lagts i kundvagnen