Designa ditt egna Favorithem

Med A-hus online vill vi göra hela husaffären enklare för dig.

Du väljer en av våra mest populära husmodeller, Favorithem, och gör de tillval som gör huset personligt och unikt för dig.

 

Därefter pratar du med din säljare som hjälper dig undersöka vilka förutsättningar som finns på tomten och uppskatta eventuella kostnader för tomten. När tomtförhållandena är utredda skapar säljaren en offert som ni går igenom tillsammans.

Tillsammans börjar resan mot ditt drömhus!

Att bygga hus online

A-hus Online är en del av A-hus där vi erbjuder ett smart sätt att bygga och köpa hus på. Via A-hus Online kan du välja husmodell och göra dina personliga val. När du ”byggt” färdigt ditt hus online, kan du enkelt via ett knapptryck skicka en offertförfrågan till den säljare som ansvarar för din byggkommun. Du kommer då att få en unik offert för ditt hus. Skillnaden är att du kan sitta hemma och göra dina val, få ett pris och vara väl förberedd inför ditt möte med A-hus säljare.

Våra säljare finns där för att hjälpa dig, vi har bara gjort det enklare för dig som kund att välja själv ännu mera.

Skulle du känna att du vill ha mer hjälp från oss på A-hus finns vi givetvis till hands. Du väljer själv exakt hur mycket hjälp du vill ha.

Så med A-hus stabilitet och långa erfarenhet av hustillverkning i ryggen kan vi äntligen erbjuda det kompletta webbverktyget för att bygga och köpa hus på nätet. Du kan alltså sitta hemma i soffan eller i solstolen på semestern och designa huset och göra dina materialval. Enkelt, flexibelt och tryggt!