Tomtvisning Frösakull | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Frösakull
Kommun:
Halmstad
Adress:
Sigyns väg
Tidpunkt:
Ring för personlig visning

Tomtvisning Frösakull

Välkomna på tomtvisning av våra havsnära tomter i Frösakull. Ring för personlig visning.

I attraktiva Frösakull, vid havet nära Tylösand kommer A-hus att uppföra totalt 12 villor. Av dessa är nu fem byggda och sålda. Förutom den idylliska miljö som kännetecknar Frösakull lockar också närheten till Halmstad. Låg- och mellanstadieskola samt barnomsorg finns sedan länge i samhället. Frösakull erbjuder också egen matvaruaffär, flertalet restauranger och kiosk samt närhet till härliga sandstränder och den berömda golfbanan, Tylösand GK.

De åtestående villorna kommer att uppföras i olika storlekar och utseende. Du kan välja mellan 1- och 2-planshus beroende på hur tomten se ut. Alla villor erbjuder så klart våra väl genomtänkta funktionella planlösningar, vår höga standard samt vår gedigna kvalitet.

Vi har med dessa val av hus försökt att uppfylla både barnfamiljens behov men även de som har utflugna barn eller som helt enkelt bara vill ha ett hem i en unik miljö. Tomterna är små och lättskötta och samtliga hus har möjlighet till uteplats i västerläge.

För mer information om de fina villorna och tomterna i Frösakull, kontakta A-hus i Halmstad tel 035-280 51 00.

Frösakull Community har skrivit om en av våra visningar se bilder m.m. från visningen och villa Steinge, tidigare Lagan, här. 

Varmt välkomna!

Johan Pettersson
Säljare
035-280 51 01
076-11 11 931
Karta över området
Produkten har lagts i kundvagnen

AOL_726.jpg

Bygg och beställ ditt hus direkt online! Sitt hemma och exprimentera fram ditt nya hus. Besök a-husonline.se nu!