Lediga byggklara tomter till salu i Knivsta | A-hus
Hoppa till innehållet
Område:
Marielund
Kommun:
Knivsta
Areal:
1 600 m²
Pris:
2 829 800 kr

Fina tomter i Marielund!

Nu kan vi på A-hus erbjuda två tomter i Knivsta, strax utanför Uppsala!

Våra två husförslag på de olika tomterna är vår villa Vallda och villa Ängsgården

Villa Vallda är ett smart och välplanerat 1-plans hus på 126 kvm och 6 rum och kök.

Villa Ängsgården är en rymlig 2-plans villa på 147 kvm för hela familjen. På entreplan ryms stora sociala utrymmen och på övervåningen sovavdelning.

Natur och fritid

Knivsta kommun har en härlig natur med sjöar, skogar och ett rikt jordbrukslandskap. Inne i tätorten Knivsta finns stränder, skogsområden och ålderdomliga ängs- och hagmarker nära centrum. Det är områden som fungerar som strövområden och utflyktsmål. Genom kommunen går också Upplandsleden som bjuder på varierad vandring genom skog och öppna marker. 

Skolor och Barnomsorg

Thunmanskolan är den största grundskolan i Knivsta kommun med över 600 elever och drygt 30 lärare. Skolan har undervisning i årskurserna 4 till 9. Ängbyskolan, Segerstaskolan, Högåsskolan, Långhundra skola, Lagga skola och Alsike skola bedriver undervisning i de lägre klasserna. På Alsike skola finns numera högstadieundervisning. Inom kommunens gränser finns också Margarethaskolan upp till årskurs 9 samt S:t Maria skola (förskoleklass till år 6) och S:t Maria skola i Alsike till årskurs 6. 


Övrigt Knivsta är en ung kommun med nybyggaranda och stark identitet. Den attraktiva boendemiljön med naturen tätt inpå, och med goda möjligheter till eget bostadsbyggande, gör Knivsta till en av de snabbast växande kommunerna i Sverige. År 2016 blev vi 16 000 invånare. 

Välkomna att höra av er för mer information!

Peter Björck
Trähussäljare
018-25 95 96
076-106 03 87
Karta över området
Husförslag
  • Villa Vallda Vallda ett smart och välplanerat hus för barnfamiljen. Läs mer
  • Villa Ängsgården Villa Ängsgården kan även placeras på de mindre tomterna. Läs mer
Produkten har lagts i kundvagnen